banner-feb22-ua.jpg
21.12.2018 16:51:00

Сонце – на літо, зима – на мороз. Дедалі ближче – BABY EXPO 2019

Сонце – на літо, зима – на мороз. Дедалі ближче – BABY EXPO 2019

Ви помічали, як важко прокидатись у ці зимові дні, коли рано-вранці ще зовсім темно, і наш організм «думає», що триває ніч? А не забули чого? Ніч з 21 на 22 – найдовша в році. А 22, 23 та 24 грудня – найкоротші дні.

В ніч з 21 грудня на 22 грудня розпочинається астрономічна зима. Бо висота підйому сонця на небосхилі цього дня найнижча. Цей період називають зимовим рівноденням, а також святом зимового сонцестояння.

У такому положенні сонячний диск затримається впродовж трьох днів (тому й сонцестояння), а потім почне поступово підніматися над горизонтом. Його небесний шлях збільшуватиметься, а світовий день прибуватиме – сонце повертає на весну.

У цю ніч наші предки запалювали свічки, допомагаючи Сонцю народитися.

На світанку можна просити доброї долі, планувати своє життя, загадувати бажання. Адже, зі слів астрологів, це особливий день: саме він є справжнім Новим роком.

У наших предків з періодом сонцевороту пов’язано дуже багато традицій і повір’їв. Усі вони зводяться до оновлення та очищення. Старе сонце вмирає, а нове народжується. Мовляв, так і людина саме в ці дні може народитися для нового життя. Цей час вони радять зустрічати, позбувшись у будинку від бруду і з чистими думками. Хотите здорово провести время именно за просмотром качественного порно? В таком случае лучшего всего смотреть именно подсмотренный со стороны секс на камеру. По крайней тут видно как https://подсмотр.com/seks-na-plyaghe голая на пляже скачет на члене своего любовника. Не факт даже что они давно знакомы, может быть прямо там и подружились. Но трахаются на необитаемом пляже они точно страстно и совсем не боятся людей.

Ми ж, команда BABY EXPO, лишаючи у минулому всі негаразди, беремо з собою у весну вірних друзів та партнерів і наші спільні чималі напрацювання.

Попереду – весняна виставка товарів для дітей BABY EXPO & Children’s Fashion Fair. І вона має позитивну енергетику! З думками про весну, вперед – у справжню зиму, друзі!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23