banner-feb22-ua.jpg
24.05.2023 13:17:00

9 УПРАВЛІНСЬКИХ НАВИЧОК, ЯКІ ВАРТО РОЗВИВАТИ КОЖНОМУ КЕРІВНИКУ

9 УПРАВЛІНСЬКИХ НАВИЧОК, ЯКІ ВАРТО РОЗВИВАТИ КОЖНОМУ КЕРІВНИКУ

Щоб стати хорошим керівником, потрібно постійно вдосконалювати ряд навичок, які необхідні для ефективного управління бізнесом.

Критичне мислення. Постійно аналізуйте та моделюйте ситуації наперед. Не піддавайтесь спокусі спиратись на чужу думку, уникайте провокації, зважайте на аргументи.

Етапне планування. Побудуйте модель поетапного розв'язання управлінських задач. Комплексно оцінюйте проблеми, не оминаючи прогнозування можливих ризиків та перспектив.

Out of the box мислення. Генеруйте якомога більше ідей, не заганяючи себе у жорсткі рамки. Керівникам необхідно тренувати й розвивати свою креативну жилку, це збільшує шанси знайти якісно нові рішення.

Лідерство. Істинний лідер веде і мотивує власним прикладом. На позиції керівника саме від вас залежить, як працюватиме команда. Нелогічно вимагати від підлеглих того, що ви не здатні круто зробити самостійно.

Розвинута риторика та емпатія. Ці навички здатні створити справжнє диво. Прокачайте вміння домовлятись та уникати гострих кутів. Skill побудови якісної комунікації — на вагу золота в бізнесі.

Стресостійкість. Намагайтесь не лише контролювати власні емоції, але й аналізувати, що керує поведінкою та реакціями ваших колег та підлеглих.

Психічна гнучкість. Важливо вміти проявляти когнітивну гнучкість, оперативно реагувати на ситуації та підлаштовуватись до непередбачуваної зміни обставин.

Бізнес-скіли. Будьте здатні чітко обґрунтувати та відстояти власну позицію. Тренуйтесь у мистецтві переконання та ведення переговорів. Важливо вміти самостійно приймати рішення та брати за них відповідальність.

Тайм-менеджмент. Визначте власну методику ведення керівних завдань, плануйте та регулюйте їх.

#всепотемі

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23