banner-feb22-ua.jpg
09.04.2021 14:09:00

Вперше в історії CHILDREN’S FASHION FAIR (CFF): дві дати виставки‼

Вперше в історії CHILDREN’S FASHION FAIR (CFF): дві дати виставки‼

Вперше в історії найбільшої в Україні міжнародної В2В-виставки дитячої моди CHILDREN’S FASHION FAIR (CFF) заявлено дві дати проведення – влітку та восени.

Проєкт під назвою CFF Showroom відбудеться у період з 30 червня по 02 липня 2021, а традиційний проєкт CHILDREN’S FASHION FAIR — з 08 по 10 вересня 2021.

CHILDREN’S FASHION FAIR стала першою в Україні B2B-виставкою у сфері дитячої фешн-індустрії.

CFF Showroom (30.06–02.07.2021)

Всі стежать за модними тенденціями та наслідують їх. Багато відомих українських виробників та імпортерів у цьому не виключення. Вони вже давно перейшли до моделі співпраці, де завчасно готують нові колекції, презентують їх влітку, щоб до початку осіннього сезону всі новинки вже були представлені у дитячих магазинах і кінцевий споживач міг обрати для себе найкращі варіанти. Адже шлях від створення нової колекції до потрапляння її у роздрібний магазин досить довгий і кропіткий. Тому на прохання виробників та імпортерів, які працюють за такою моделлю, ми вирішили зробити проєкт CFF Showroom. На літній виставці ви можете демонструвати одяг повсякденний та святковий, одяг для активного відпочинку та спорту, білизну, трикотаж, аксесуари.

CHILDREN’S FASHION FAIR (08–10.09.2021)

Наш традиційний проєкт CHILDREN’S FASHION FAIR з багаторічною історією відбудеться 08–10 вересня 2021. Не можемо залишити поза увагою тих, хто виробляє та імпортує верхній дитячий одяг та взуття, одяг на кожен день і для особливих випадків, панчішно-шкарпеткові вироби, зимовий асортимент, головні убори та багато іншого, адже для них саме початок вересня є найбільш сприятливим для отримання замовлень.

В Україні виробники та дистриб’ютори дитячої моди працюють по-різному. Багато таких, хто представляє колекції 2022 року, багато й таких, хто представляє цей сезон. Ми не можемо стояти осторонь, а підлаштовуємося під ринок, тому і вирішили зробити цього року 2 виставки.

Обирайте дату, що найбільше підходить для розвитку вашого бізнесу!

Нагадуємо, що виставка створена виключно для тих, хто виробляє й імпортує дитячий одяг та взуття. Тож запрошуємо основних відвідувачів, а саме власників магазинів, дистриб’юторів, ритейлерів.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23