banner-feb22-ua.jpg
06.11.2020 13:38:00

Визначено дати ювілейної виставки BABY EXPO 2021!

Визначено дати ювілейної виставки BABY EXPO 2021!

Стало відомо дати проведення 25-ї, ювілейної виставки BABY EXPO 2021. Отже, наймасштабніший в Україні В2В захід дитячої індустрії відбудеться з 10 по 12 березня 2021 року. Локація виставки залишається незмінною – Міжнародний виставковий центр, Київ.

BABY EXPO – це подія, на яку щороку чекають тисячі спеціалістів галузі - підприємці, виробники, дистриб’ютори. Адже це найбільший майданчик в Україні, де провідні компанії демонструють дитячу продукцію вітчизняного та зарубіжного виробництва, що визначає подальший розвиток галузі. Саме весняна виставка представляє актуальні тренди, якими керуватимуться спеціалісти весь наступний рік.

На виставці буде представлений весь спектр товарів для дітей та іх батьків: одяг, взуття та аксесуари на будь-який вік і смак; весь спектр сучасних іграшок – для немовлят та підлітків, м’які, дерев’яні, радіокеровані, набори для творчості та спортивні товари, останні новинки ринку та традиційні іграшки; товари для комфорту та безпеки малюків – візочки, автокрісла, дитяча косметика та гігієнічні товари. А також безліч цікавої та корисної продукції від українських та іноземних виробників.

Чверть сторіччя успішно праці – це доказ стабільності та монументальності, своєрідна гарантія якості. Тож ми не відмовляємося від наших традиційних супроводжуючих заходів, які вже зарекомендували себе як ефективні інструменти для розвитку бізнесу та взаємодії гравців ринку.

Так, в рамках Форуму традиційно пройде Національний конкурс ігрової продукції «Краща іграшка», на подіумі маленькі моделі влаштують справжнє модне дефіле, а для зацікавлених в отриманні нових знань та досвіду відбудеться ряд бізнесових майстер-класів та семінарів.

А з іншого боку, 25 років – гарний привід влаштувати щось небувале чи неочікуване. З нагоди свого ювілею виставка BABY EXPO підготувала приголомшливий сюрприз для виробників та дистриб’юторів дитячих товарів – двоє щасливчиків отримають найвигідніші в історії виставки умови участі.

Загалом BABY EXPO 2021 готує чимало сюрпризів. Ми сподіваємося, що ця подія стане знаковою не тільки для нас, як організаторів, але й для відвідувачів та учасників.

До зустрічі!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23