banner-feb22-ua.jpg
27.10.2020 12:34:00

Купуй українське: сьогодні в Україні стартує Тиждень малих українських виробників

Купуй українське: сьогодні в Україні стартує Тиждень малих українських виробників

З 27 жовтня по 1 листопада в Україні вперше пройде Тиждень малих українських виробників. Його мета - підтримати представників малого бізнесу, стимулювати попит на товари українського виробництва і створити щорічну традицію підтримки локальних виробників.

Ініціатором Тижня став найбільший онлайн-рітейлер України ROZETKA. Компанія закликає малих українських виробників приєднуватися до проєкту, створювати спеціальні пропозиції і знижки, а всіх українців - підтримати локальних виробників, купуючи товари та розповідаючи про улюблені українські бренди в соцмережах.

«У США вже десять років існує Small Business Saturday - день, коли вся країна підтримує і популяризує локальних виробників, - коментує співзасновник ROZETKA Владислав Чечоткін. - Ми вирішили ввести таку традицію в Україні, адже малий бізнес, який активно розвивався, зараз під загрозою. Ми віримо, що Тиждень малих українських виробників стане щорічною традицією і буде користуватися не меншим попитом, ніж Чорна п'ятниця».

В рамках Тижня на сайті ROZETKA будуть з'являтися спецпропозиції з товарами малих українських виробників. Але приєднатися до проєкту може кожен. Локальні виробники можуть завантажити спеціальні наклейки Тижня для своїх магазинів, соцмереж або сайту, зробити спеціальні пропозиції або знижки на свої товари, а також об'єднуватися з іншими брендами в цікаві колаборації.

Українців в рамках Тижня закликають:

- купувати товари малих українських виробників на заміну або в додаток до іноземних;

- розповідати про них в соціальних мережах з хештегом #купуюукраїнське;

- підтримати нову традицію: встановити тематичну рамку на аватар в Facebook і спробувати AR-маску проекту в Instagram stories.

Крім спецпропозицій, протягом тижня ROZETKA буде розповідати про малих українських виробників на сайті компанії і в соціальних мережах. Також у вільному доступі будуть розміщені наклейки на підтримку малого бізнесу, які кожен бажаючий зможе надрукувати і розмістити у себе.

Джерело: Marketing Media Review

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23