banner-feb22-ua.jpg
23.11.2018 12:04:00

Подорож регіонами: Ірпінь, Буча

Подорож регіонами: Ірпінь, Буча

Беремо курс – на Захід! Від’їжджаємо лише на 20 кілометрів від Києва і... опиняємося у маленькій Європі. Це Ірпінь та Буча – невеличкі містечка обласного підпорядкування. Вони такі сучасні та затишні – розташовані біля річок і серед лісів, що дедалі більше молодих сімей, як і їхні пращури, облюбовують цю місцину для життя.

Колись у Бучі та Ірпені любили відпочивати столичні міщани. Нині, це одразу впадає в око, найбільше тут розкошують діти. Вони розкуті, щасливі й одягнуті, як «з голочки». Чи то пак, з нашої виставки BABY EXPO. Принаймні, нам так здалося.

На підтвердження – багато роздрібних магазинів дитячих товарів. Найбільші – Антоша, Морячка та моряк, Невгамовні, Петрик. Деякі з них – постійні відвідувачі виставки товарів для дітей BABY EXPO. Але й ті, хто досі не співпрацював з нами, після ближчого знайомства, висловлюють бажання відвідати виставку.

Ми пройшли 8 кілометрів, відміряли 11 тисяч 107 кроків і отримали максимум задоволення. І від самої атмосфери містечка, і від того, як добре тут дбають про дітей. Ми спілкувалися з роздрібними продавцями, щоб глибше виявити їх потреби і вимоги. Тепер ми маємо не лише уявлення про нашого відвідувача, а й доволі глибоку, суттєву інформацію, яка допоможе в подальшій організації й удосконаленні роботи весняної виставки товарів для дітей BABY EXPO 2019. Це ще одне підтвердження того, що обрана нами стратегія ближчого знайомства з регіонами вірна.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23