banner-feb22-ua.jpg
14.11.2022 19:00:00

ПІДПРИЄМЦІ МОЖУТЬ ПРИЙМАТИ ОПЛАТУ БЕЗГОТІВКОВО НАВІТЬ ЗА ВІДСУТНОСТІ ЕЛЕКТРИКИ - ПРИВАТБАНК

ПІДПРИЄМЦІ МОЖУТЬ ПРИЙМАТИ ОПЛАТУ БЕЗГОТІВКОВО НАВІТЬ ЗА ВІДСУТНОСТІ ЕЛЕКТРИКИ - ПРИВАТБАНК

Відсутність електроенергії - це не привід відмовляти клієнтові у покупці.

Підприємці, які обслуговуються у ПриватБанку, можуть приймати оплату за товари та послуги банківськими картками навіть за умов відключення електроенергії - використовуючи сучасні технології банку. Про це повідомив член правління банку з питань малого та середнього бізнесу Євген Заіграєв.

За його словами, під час відключення електрики платити безконтактними картками та гаджетами можна через додаток Термінал, а також за допомогою платіжного QR коду та Приват24.

“Відсутність електроенергії - це не привід відмовляти клієнтові у покупці. У ПриватБанку є прості та зручні лайфхаки, як приймати безготівкові оплати, коли немає світла. Пропоную вже зараз підключити додаток Термінал на смартфоні або створити QR з терміналу в нашому телеграм-боті”, - наголосив банкір.

Якщо у підприємця є смартфон на ОС Android з NFC, його можна перетворити на POS-термінал. Для цього треба завантажити додаток "Термінал", зареєструватися та приймати до оплати картки будь-яких банків. Підключення Терміналу займе пару хвилин.

Також торгівці на час відсутності електрики можуть використовувати QR код свого POS-терміналу у смартфоні. Для цього треба зайти у телеграм-бот, натиснути QR для сплати та ввести мерчант терміналу (можна побачити на будь-якому чеку цього ж POS-термінала, починається на S, наприклад S1240RWZ). Для оплати покупцю достатньо відкрити Приват24, сканувати QR код продавця, ввести суму товару та підтвердити операцію.

Джерело: https://zn.ua/

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23