banner-feb22-ua.jpg
06.08.2020 14:06:00

Модні кольори Panton осінь - зима 2020/2021

Модні кольори Panton осінь - зима 2020/2021

Найвідоміший в світі путівник по головним колірним тенденціям сезону - це Pantone Fashion Color Trend Report, який кожен сезон представляє Pantone Color Institute. У цьому спеціальному звіті для індустрії моди надано прогноз колірних тенденцій і рекомендації за кольором для виробників одягу. Тому саме ці кольори ви частіше за інших будете зустрічати в модних колекціях одягу, аксесуарів, текстилю та дизайну наступної осені та взимку.

Першою модною палітрою осені і зими 2020/2021 Інститут кольору Пантон поділився з журналістами перед відкриттям Тижня моди в Нью Йорку. Зазвичай в кольоровій Палітрі Осінь-Зима Pantone Color Institute 12 наймодніших кольорів, але для осені та зими 2020-2021 в Нью-Йоркській палітрі їх лише 10. Яких, втім, досить, щоб створювати яскраві і цікаві поєднання. І, звичайно ж, серед модних кольорів осені та зими центральне місце відведено Кольору року 2020 року - Класичному синьому PANTONE 19-4052 Classic Blue.

Top-color-trend-fall-winter-2020-Pantone-reposrt.jpg

Amberglow - янтарно-помаранчевий
Samba - приглушено червоний
Sandstone - пісочний
Classic Blue - класичний синій
Green Sheen - жовто-лаймовий
Rose Tan - припилено-рожевий
Ultramarine Green - ультрамариновий зелений
Fired Brick - червоно-коричневий
Peach Nougat - нюдово-рожевий
Magenta Purple - пурпурно-фіолетовий

Так само, як і в минулому році, Пантон запропонував 4 нейтральних «класичних» кольори. Але на відміну від основних кольорів модної палітри, ці відтінки, як то кажуть, залишаються «поза часом» і служать відмінною базою для більш яскравих і складних для поєднань кольорів для багатьох з нас.
Classic-color-trend-fall-winter-2020-Pantone-reposrt.jpg

Almond Oil - витончений, «смачний» і ніжний відтінок «Мигдальне масло».
Blue Depths - темно-синій колір з фіолетовим подтоном нагадує про таємниці морських глибин.
Sleet - сірий відтінок «Мокрий сніг» - позачасовий і завжди модний колір.
Military Olive - сильний і універсальний оливковий відтінок.
На думку експертів Pantone Color Institute, модні кольори осені / зими 2020/2021 відображають наш інтерес до привабливої сезонної класики, наповненої індивідуальністю. Універсальні кольори «поза часом» передають відчуття функціональності і в той же час дозволяють нам виділитися з натовпу.

Ці відтінки заохочують креативність, а також прагматизм, відображаючи зміни менталітету сьогоднішніх споживачів, які вважають за краще значимість і довговічність, а не сліпе слідування моді.

«Пропонуючи багатий зміст, колірна палітра на осінь / зима 2020/2021 підкреслює наше прагнення до універсального і непідвладного часу кольору. Відображаючи мислення «менше - більше», яке стає все більш важливим для споживачів, які віддають перевагу цінності і функціональності, наша колірна палітра позбавлена ​​надмірностей ... »

«Маючи силу та індивідуальність, кольори сезону осінь / зима 2020/2021 підживлюють наше постійне бажання виразити себе оригінальним чином за допомогою творчих і незвичайних візуальних виразів, які дозволяють нам виділитися».

Леатріс Ейсман, виконавчий директор Pantone Color Institute

Джерело: www.milanstyleguide.com

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23