banner-feb22-ua.jpg
06.07.2020 14:16:00

MIRACLE ME: ми хочемо, щоб діти виростали з нами

MIRACLE ME: ми хочемо, щоб діти виростали з нами

Дитячий бренд взуття та одягу Miracle Me виник з ідеї створити український бренд, яким можна б було по-справжньому пишатися не тільки в Україні, а й в усьому світі.  Так і сталося.  Сьогодні бренд Miracle Me - це національний бренд, який може похвалитися постійними клієнтами не тільки у всій Україні, а й в Казахстані, Росії, США, Білорусії.  І це тільки початок!  Ми зробили акцент на турботу про комфорт і виховання почуття смаку діток з самого раннього віку, яка виражається в продуманості не помітних на перший погляд деталей - це й використання якісних матеріалів, особливо для підкладки, які мають властивості випаровування поту, технології кращого підлаштування під особливості дитячих  ніжок, й, безумовно правильність, але в той же час плавність ліній в дизайні ще на етапі конструювання та розробки моделей - це те, що в сукупності і вигідно відрізняє нас.  Такі речі можуть бути непомітні на перший погляд, але вони точно відчуваються.

 "Я виросла з Miracle Me ..." - це ті слова, які ми дуже хочемо почути у майбутньому.  Від молодої дівчини, або хлопця, які сміливо дивляться вперед, з непідробною любов'ю в очах ... До цього світу!

Ми хочемо бути близько до кожної дитини і супроводжувати її на всіх етапах життя. Скажете - мрііііія)  А ми говоримо - спробуємо!

Колись, бренд Miracle Me виробляв тільки одяг і взуття для малюків. А далі ми зробили крок вперед, і з'явилися колекції для старших діток.  Зараз ми "замахнулися" на речі для підлітків і мам.  Нам подобається, коли наші мами хочуть приміряти дитячу річ і на себе.  Скільки разів ми чули від наших мам - коли ви почнете робити і для нас?  І ми вирішили, що зробимо.

Тому поступово в колекціях Miracle Me з'являються і family looks - взуття і одяг, які в парі можуть носити мама і дитина або тато і син :) 

Посилання на аутлет с нашими актуальними знижками: https://outlet.miracle-me.com

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23