banner-feb22-ua.jpg
01.10.2020 10:30:00

Лялькова мода: Barbies Fashionistas XTRA

Лялькова мода: Barbies Fashionistas XTRA

У 2020 році на ринку з'являться абсолютно нові модні ляльки Барбі - Barbies Fashionistas XTRA.

Ляльки повністю рухливі, мають дійсно круті зачіски і супер модні ефектні образи. Назва дуже точно відображає суть: вони дійсно екстра-модні!

Ляльки Барбі Fashionistas Xtra йдуть в комплекті зі своїми вихованцями і вбранням Deluxe. Вони демонструють найгарячіші модні новинки, мають такі стильні образи, які точно не залишать вас байдужими. З їх екстравагантними зачісками, домашніми тваринами та аксесуарами у них все як треба! Кожна лялька має більше 10 деталей одягу і аксесуарів.

Вони задають новий модний рівень! Змагатися з ними можуть хіба що тільки їх власні вихованці - теж екстра-модні.

Одна з представлених на початку запуску серії ляльок - у пишному тілі, вона нагадує японську вуличну моду. Її вихованець - пухнаста біла собачка з підвіскою Boss на ошийнику. Друга лялька - темношкіра, у неї просто неймовірне обличчя і зовсім неймовірна накидка. Вихованець - коричнева собачка (красиво підстрижений пудель) в зіркових окулярах. І, нарешті, приголомшлива красуня в пухнастій рожевій накидці. А хто ж вихованець? Чарівна літаюча свинка! У тому ж "літаючому" стилі (з крильцями) і чобітки ляльки.

Кожна лялька також поставляється в унікальній упаковці. Коробка включає унікальний тактильний елемент, наприклад, тканину з куртки ляльки Барбі, конфетті або срібну голографічну фольгу в логотипі.

Джерело: ToyByToy.com

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23