banner-feb22-ua.jpg
08.09.2021 20:57:00

Children’s Fashion Fair 2021 - найтрендовіша подія року. Ми відкрились!

Children’s Fashion Fair 2021 - найтрендовіша подія року. Ми відкрились!

8 вересня 2021 у м. Києві відкрилася спеціалізована В2В виставка дитячого одягу, взуття та аксесуарів - Children's Fashion Fair (CFF).



CFF має багаторічну історію і створена виключно для тих, хто виробляє та продає дитячий одяг та взуття. Бізнесовий формат заходу забезпечує ефективну комунікацію та дозволяє виробникам та дистибьюторам оперативно налагодити канали збуту продукції , а рітейлерам – знайти надійних постачальників та забезпечити постійне та своєчасне оновлення асортименту магазинів.

Разом з тим, виставка CFF є найтрендовішою подією року, це найкращий спосіб отримати актуальну інформацію щодо стану ринку , оцінити нові напрямки розвитку та сучасні тенденції дитячої моди, тут презентують нові торгові марки й авторські колекції.

Не зважаючи на складні епідемічні та економічні умови, CFF 2021’ Осінь зібрала на своєму майданчику більше 50 виробників та дистриб’юторів.  Асортимент сучасної виставки Children’s Fashion Fair включає широкий спектр дитячого одягу, взуття та аксесуарів – на будь-який вік та смак: верхній одяг, повсякденний, діловий, святковий, спортивний, трикотаж, головні убори, панчішно-шкарпеткові вироби, взуття, прикраси тощо.

Проте у центрі уваги, як і завжди, — верхній одяг до осіннього та зимового сезону. Найкращі моделі з нових колекцій демонструються на манекенах у шоу-румі, який скомбіновано зі стильною фотозоною, де, маємо надію, охоче фотографуватимуться відвідувачі та учасники виставки.

Чекаємо вас 8-10 вересня  2021 року на майданчику ВЦ «АККО Інтернешнл» (Київ, Пр-т Перемоги 40-Б, ст. М. Шулявська).

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23