banner-feb22-ua.jpg
07.04.2020 15:14:00

БЕЗ КОРДОНІВ - нова колекція бренду Huppa (ХУППА) ЗИМА 20-21

БЕЗ КОРДОНІВ - нова колекція бренду Huppa (ХУППА) ЗИМА 20-21

Діти - великі фантазери. Знаючи це, ми надаємо їм прекрасну можливість розвивати свою уяву завдяки справжній колекції нового зимового сезону. Саме це надихнуло фахівців Huppa (ХУППА) при створенні колекції «БЕЗ КОРДОНІВ».

 Джерелом натхнення для розробки колекції Зима 20-21 від HUPPA (ХУППА) стала магія природи, її чудова фауна, ліси і зимові квіти. Тут кожний принт по-своєму яскравий, виразний і неповторний, та в той же час представляє цілісну картину єдиного цілого.

Мета колекції HUPPA (ХУППА) - бути безпечною і зручною для дітей під час ігор на свіжому повітрі. Якісна тканина і прогресивні технології, використані в нашій продукції, забезпечують високу міцність та комфорт. Показники воздухоніпроніцаемості і водонепроникності тканин HUPPA (ХУППА) високі: 5000 г / м. квадратних / 24 год., 5000 мм., та 10000 г / м.кв / 24 год., 1000 мм.

Подаруйте своїй дитині можливість зробити крок у майбутнє в одязі бренду HUPPA (ХУППА) та відчути всю силу уяви «БЕЗ КОРДОНІВ». У новій колекції « ЗИМА 20-21» Huppa (ХУППА) представляє одяг для дітей і дорослих, розміри з дитячих до дорослого XXXL.

Найважливіші основи колекції Huppa (Хуппа) - зручність і безпеку. Безпека починається з якісної тканини, що забезпечує проникнення повітря та водонепроникність. Продумані деталі і розраховані за міжнародними системами вимірювання розміри забезпечують зручність виробів Huppa (Хуппа). Світловідбиваючі деталі забезпечують видимість, як в похмурому лісі, так і вздовж проїжджої частини. Повітропроникність і водостійкість матеріалів, а також проклеєні шви забезпечують радість і комфорт руху в будь-яку погоду!

Широкий асортимент верхнього мембранного одягу Huppa (Хуппа) для всієї сім’ї: куртки, парки, пальто, комбінезони, комплекти, напівкомбінезони, штани, конверти, шапкі, манішки, рукавиці, рукавичкі та пінетки, дощовики в Україні.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23