banner-feb22-ua.jpg
25.03.2019 15:54:00

BABY EXPO пройде у співпраці із ГО “Всеукраїнська Асоціація батьків передчасно народжених дітей”. Запрошуємо на презентацію!

BABY EXPO пройде у співпраці із ГО “Всеукраїнська Асоціація батьків передчасно народжених дітей”. Запрошуємо на презентацію!

Раді нагадати, що цього року BABY EXPO пройде у співпраці із ГО “Всеукраїнська Асоціація батьків передчасно народжених дітей” і однойменним Благодійним Фондом "Ранні Пташки".

Запрошуємо вас відвідати стенд “ранніх пташок” С2.34, щоб ознайомитись із їхньою діяльністю та підтримати передчасно народжених малят.

Зробити це можна кожного дня, з 26 по 29 березня, а також взяти участь у таких додаткових активностях:

26 березня, о 14:30 – послухати презентацію “Супергерої серед нас: як ти можеш їм допомогти”? Доповідачі: Олександра Балясна, Голова ГО Асоціація батьків передчасно народжених дітей "Ранні пташки", засновниця ТМ "Раненько", і Алеся Азарова, Керівник відділу комунікації ГО Асоціація батьків передчасно народжених дітей "Ранні пташки".

26-28 березня, о 15:30 на стенді Ранніх Пташок буде проводитись благодійна лотерея. Ви можете придбати квиток за символічні 20 гривень, та взяти участь у розіграші цінних призів від партнерів Асоціації!

Також щодня на стенді ви можете придбати яскраву сувенірну продукцію Асоціації. Всі кошти будуть направлені на забезпечення передчасно народжених дітей речами першої необхідності - проект "Пакуночки допомоги".

Всі учасники виставки, які підтримують діяльність “Ранніх Пташок”, отримають наклейку фіолетового кольору у формі серця, тому ви з легкістю зможете ідентифікувати їх на заході.

Ви також можете допомогти вже зараз, перерахувавши будь-яку суму на проект "Грам Любові" - забезпечення вагами відділень інтенсивної терапії та етапу виходжування новонароджених. Деталі за посиланням http://bit.ly/ГрамЛюбові

Дякуємо і чекаємо вас на BABY EXPO!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23