banner-feb22-ua.jpg
10.02.2020 13:10:00

6 виробників та дистриб’юторів дитячого верхнього одягу. Шукайте на BABY EXPO!

6 виробників та дистриб’юторів дитячого верхнього одягу. Шукайте на BABY EXPO!

Сьогодні пропонуємо вам підбірку інформації про виробників та дистриб’юторів дитячого верхнього одягу, що приймуть участь у найбільшому в Україні форумі дитячих товарів BABY EXPO.

  beeasy.png BE EASY
Виробництво дитячого верхнього одягу з високотехнологічних мембранних тканин. У асортименті зимові куртки, пальто, комплекти для активних прогулянок і лижний одяг, демісезонні куртки, вітрівки і жилети. Також виробляють зимові та демісезонні головні убори.
 HUPPA.fw.png HUPPA

HUPPA – це скандинавський бренд, який втілює північну надійність, інновації, модні тенденції дизайну та високу якість одягу для всієї родини з 1938 року. Весь одяг виконується кваліфікованими фахівцями, які стежать за всіма етапами виробництва.

 a232ebae29213ffda1c756f300fe6e67.jpeg VOSTOKBABY

ВостокБебі на ринку дитячих товарів В2В з 2004 року. Ексклюзивний представник канадських брендів верхнього одягу Perlim Pinpin та Conifère. Дистриб'ютор польских виробників Broel, Margot Bis, Keyzi. Офіційний представник у Східному регіоні України ТМ Сміл, Joiks, Evolution, David's Star, Dembohouse.

 DCKids.png ДСКІДЗ

«DC kids» – на ринку верхнього одягу з 2013 року. Випустили 9 колекцій зимового та демісезонного верхнього одягу. Кожна нова модель проходить тестування та практичні випробування. Зимова колекція 2019-2020 пошита з нових тканин з PV мембраною.

 joiks.png JOIKS OPTKIDS

JOIKS – це новинка мембранного зимового одягу для дітей за доступною ціною. Багаторічний досвід Канади у виробництві одягу для суворих зимових умов допоміг знайти оптимальні рішення для боротьби з негодою. Це зручний і дуже практичний дитячий одяг.

 Traveler.png

TRAVELER

Український виробник з багаторічним досвідом роботи. Розробка моделей, модні тканини, надійна фурнітура, особистий контроль усіх етапів виробництва — запорука успіху. Дитячий і підлітковий одяг Traveler завжди відповідає високим вимогам сучасного споживача. 

Більше інформації про учасників – у попередніх та наступних публікаціях на нашому сайті!

До зустрічі 10-13 березня!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23