banner-feb22-ua.jpg
02.06.2023 10:22:00

5 КОРИСНИХ КНИГ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ

5 КОРИСНИХ КНИГ ДЛЯ КЕРІВНИКІВ

Постійний розвиток — одна з головних ознак хорошого керівника. Тому ця добірка книг не буде зайвою для кожного, хто керує або планує керувати бізнесом.

«Scrum. Революційний метод управління проєктами» Джефф Сазерленд. Унікальна методика Scrum руйнує всі стереотипи. Її основа — команда, що має надзвичайне почуття мети, самоорганізовується та самоуправляється, а навички її учасників підсилюють одна одну навіть без зусиль з їхнього боку. 

«Deadline. Роман про управління проєктами», Том ДеМарко. Всі принципи хорошого менеджменту описані тут в цікавій і ненав'язливій формі бізнес-роману. Автор впевнений — її читання додасть вам цілих два роки чудового управлінського досвіду, а захоплюючий сюжет і наочні приклади будуть корисніші будь-якого підручника.

«Управління змінами», Іцхак Адізес. Життя — це невпинні зміни. Зміни тривають постійно, спричинюючи конфлікти. І лише від кожного з нас залежить, чи стануть вони проблемою, чи перетворяться на можливості.

«Виміряйте найважливіше», Джон Дорр. Ті, хто шукає практичну, покрокову інструкцію впровадження OKR — цілей і ключових результатів, у своїй компанії або організації, знайдуть у цій книзі вичерпний і вправно написаний підручник.

#всепотемі

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23