banner-feb22-ua.jpg
29.09.2020 14:04:00

Wildberries запустив інтернет-магазин в Україні

Wildberries запустив інтернет-магазин в Україні

Wildberries запустив інтернет-магазин в Україні, йдеться в прес-релізі рітейлера. Вже є додаток магазину для iOS. Найближчим часом також буде запущено програму на Android.

Версія інтернет-магазину - тільки російською мовою.

На сайті розміщено 3 млн найменувань товарів від 32 000 брендів. Це жіночий, чоловічий і дитячий одяг, взуття та аксесуари, іграшки, товари для спорту, канцтовари, зоотовари, а також товари для дому та дачі.

Вихід на e-commerce ринок України - це реалізація міжнародної стратегії розвитку Wildberries, яка в цьому році вийшла на ринки Польщі та Словаччини. "... Ми бачимо високий потенціал для розвитку на території країни (України, - ред.): Її жителі все частіше роблять покупки в інтернет-магазинах, а темпи зростання e-commerce продовжують рости", - наводяться в прес-релізі слова директора з розвитку Wildberries В'ячеслава Іващенко.

В даний час Wildberries присутній в 8 країнах: Росії, Україні, Польщі, Словаччині, Білорусі, Казахстані, Вірменії та Киргизії.

ДОСТАВКА. "Клієнти інтернет-магазину зможуть отримати свої замовлення в 8000 партнерських точках видачі або ж за допомогою кур'єрської доставки додому, якщо відділення знаходиться на значній відстані", - йдеться в повідомленні рітейлера.

На сайті Wildberries йдеться, що доставка буде безкоштовною. "Замовлення буде доставлене в найближчий до вашої адреси почтомат Meest, або в точки видачі Meest і "Нової пошти". Якщо вказана при оформленні замовлення адреса значно віддалена від точок видачі, ми організуємо доставку вашого замовлення кур'єром", - йдеться на сайті.

ТЕРМІН ДОСТАВКИ. З моменту оформлення замовлення становить 10 - 12 днів

СПОСІБ ОПЛАТИ. Оплата банківською картою на сайті.

ПОВЕРНЕННЯ. Тільки посилкою через "Укрпошту" на конкретну адресу в місто Львів.

Джерела: Retailers.Ua, Fashion Network

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23