banner-feb22-ua.jpg
22.11.2019 11:41:00

Стартував новий маркетплейс виробників текстилю, шкіри і взуття - Utex

Стартував новий маркетплейс виробників текстилю, шкіри і взуття - Utex

Дорогі партнери, тепер заявити про свою компанію на українському ринку та просувати її на європейський стало ще простіше!

Розпочинає свою роботу перший український маркетплейс виробників одягу, взуття, шкіри та шкіргалантереї, трикотажу та текстилю:  https://utex.com.ua.

Щоб ресурс розпочав повноцінну ефективну роботу, потрібно сформувати спільноту в цифровому просторі всім учасникам ринку. Для того, щоб отримати доступ до каталогу потрібно зареєструватися, потім створювати та приймати запити на співпрацю. Оскільки просування здійснюватиметься на міжнародному рівні інформація ще буде перекладатися. Місія ресурсу – налагодити тісний зв’язок між усіма гравцями ринку та вивести текстильну промисловість на новий рівень.

«На даному етапі основним вектором для поглиблення співпраці українського МСБ у секторі міжнародної fashion-індустрії є якісна інформаційна інтеграція українських підприємств у глобальну мережу, що дозволить баєрам та іншим контрагентам із різних куточків світу вільно контактувати з нашими виробниками» – говорить Тетяна Ізовіт, голова Української Асоціації підприємств легкої промисловості, що координує роботу платформи.

Приєднуйтесь та знаходьте нових найкращих партнерів!

https://utex.com.ua

https://www.facebook.com/UTEXmarketplace/

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23