banner-feb22-ua.jpg
09.11.2018 14:57:00

BetiS ТМ: до Всесвітнього дня якості

BetiS ТМ: до Всесвітнього дня якості

Фабрика дитячого одягу
ТМ BetiS 
м. Очаків, Миколаївська обл. 
На ринку 14 років
Учасник виставки BABY EXPO: 8 років



BetiS – найпопулярніша та найвідоміша українська фабрика дитячого одягу. На всеукраїнському ринку ми з 2004 року і весь час вдосконалюємося та розширюємося.

Нами виробляється широкий спектр дитячих товарів: товари для хрещення, нарядні костюми, одяг для малюків і передчасно народжених дітей на будь-який сезон, різноманітні аксесуари та текстильні вироби. Всі товари виробляються виключно з найякісніших та найнатуральніших матеріалів найкращих фабрик. Ми постійно стежимо за якістю всієї нашої продукції, адже якість і задоволені клієнти для нас – це найголовніше.

На нашому підприємстві є все необхідне для якісної роботи та досягнення поставлених цілей, наш чудовий колектив постійно збільшується. Наше виробництво оснащене високотехнологічним обладнанням (преси для установки фурнітури, розкрійне обладнання, стьобальні машини для ковдр і пледів) та всім, що дозволяє нам ретельно керувати процесом виготовлення, вдосконалювати якість і покращувати продукцію на будь-яких етапах виробництва.

Ми стежимо за світом моди та відвідуємо міжнародні виставки в інших країнах. Нами постійно розширюється та вдосконалюється асортимент продукції, опрацьовуються і додаються нові види одягу, нові колекції та аксесуари. Беручи за взірець досвід багатьох іноземних компаній, ми вкладаємо в себе тільки найкраще для того, щоб досягти максимально позитивного результату для всіх. Вся наша продукція вироблена з любов’ю, чим ми і пишаємося.

Матеріал підготовлено командою BABY EXPO


Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23