banner-feb22-ru.jpg
05.11.2021 09:29:00

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ BABY EXPO 2022!

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ УЧАСНИКІВ BABY EXPO 2022!

До Black Friday ми розігруємо необладнану виставкову площу!

Візьміть участь у Спеціальній пропозиції та отримайте шанс поборотися за 10 м² необладнаної виставкової площі Тільки до 26.11.2022 (включно)!

Увага! Розіграш проводиться виключно у Facebook
Переходьте за посиланням, та дізнайтеся детальні умови пропозиції

Щоб взяти участь у розіграші, вам будуть необхідні наступні матеріали:

1. Баннер 1000х1000px (скачати)     або      Баннер 1200х628px (скачати)

2. Один із логотипів:

 26-01.png  01_toys.png  01_prod.png  01_fashion.png  26_white.png
3. Текстовий анонс

варіант 1
Цього року виставка товарів для дітей BABY EXPO 2022 відбудеться у новий термін!
З 22 по 24 лютого 2022 року в м. Київ у МВЦ, Броварський проспект, 15.
Долучайтесь до професійного світу у сферу дитячих товарів!
https://babyexpo.ua/
https://www.facebook.com/babyexpo.ua?fref=ts
https://www.instagram.com/_baby_expo_/?hl=ru


варіант 2
Професійна виставка товарів для дітей в Україні - Baby Expo 2022!
Нові дати виставки з 22 по 24 лютого 2022 року в м. Київ у МВЦ, Броварський проспект, 15.
https://babyexpo.ua/
https://www.facebook.com/babyexpo.ua?fref=ts
https://www.instagram.com/_baby_expo_/?hl=ru

ПРАВИЛА (УМОВИ) СПЕЦІАЛЬНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ
«BABY EXPO 2022»
(надалі – Правила)

1.     Загальні положення

1.1. Організатором і виконавцем рекламної акції, а саме Спеціальної пропозиції «BABY EXPO2022» (надалі – Спеціальна пропозиція), виступає ТОВ «АККО ІНТЕРНЕШНЛ», місцезнаходження: 03057, м. Київ, проспект Перемоги, 40Б; код за ЄДРПОУ: 19257351 (надалі – Організатор).

1.2. Організатор проводить рекламну акцію, а саме Спеціальну пропозицію, на правах Організатора щорічної Міжнародної спеціалізованої виставки «BABY EXPO», для її популяризації, привернення уваги потенційних учасників та підвищення впізнаваності бренду.

1.3. Спеціальна пропозиція Організатора не є лотереєю, азартною або іншою заснованою на ризику грою, і Учасники, які братимуть у ній участь, не несуть жодних майнових ризиків. Проведення Спеціальної пропозиції не передбачає внесення Учасниками плати за участь у ній.

1.4. Результати участі у Спеціальній пропозиції публікуються Організатором у соціальній мережі Facebook на сторінці https://www.facebook.com/babyexpo.ua/ та на сайті https://babyexpo.ua/, після її остаточного завершення та визначення Учасників, які отримають заохочення за участь у ній. 

2.     Строк та територія Спеціальної пропозиції

2.1. Спеціальна пропозиція діє на всій території України, окрім території, на якій органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження; переліку населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення; тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.

2.2. Спеціальна пропозиція триватиме з 05.11.2021 до 26.11.2021 (строк проведення або період проведення Спеціальної пропозиції).

2.3. Організатор проводить Спеціальну пропозицію в соціальній мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/babyexpo.ua/.

2.4. Організатор розміщує тезисну публікацію (анонс) про проведення Спеціальної пропозиції у соціальній мережі Facebook на своїй сторінці за посиланням https://www.facebook.com/babyexpo.ua/.

2.5. Правила (умови) проведення Спеціальної пропозиції розміщуються Організатором на сайті https://babyexpo.ua/.

2.6. Організатор залишає за собою право призупиняти, відновлювати, припиняти дію Спеціальної пропозиції у будь-який момент із повідомленням про це потенційних Учасників у соціальній мережі Facebook на сторінці за посиланням https://www.facebook.com/babyexpo.ua/ та на своєму сайті https://babyexpo.ua/.

2.7. Право на участь у Спеціальній пропозиції має будь-який суб’єкт господарювання, який відповідає вимогам Розділу 3 цих Правил та який виконав усі умови, передбачені Розділом 4.

2.8. Контроль щодо порядку проведення, дотримання Учасниками правил та умов Спеціальної пропозиції, строків здійснюється виключно Організатором. 

3. Суб’єкти, які можуть взяти участь у Спеціальній пропозиції

3.1. Взяти участь у Спеціальній пропозиції мають право виключно суб’єкти господарювання, які є:

-    виробниками дитячих товарів[1]виробляють товар або заявляють про себе як про виробника товару чи про виготовлення такого товару на замовлення, розміщуючи на товарі та/або на упаковці чи супровідних документах, що разом з товаром передаються споживачеві, своє найменування (ім’я), торговельну марку або інший елемент, який ідентифікує такого суб’єкта господарювання; або імпортують товар;

-    дистриб’юторами дитячих товарівуповноважені на підставі укладеного з виробником договору на здійснення продажу відповідної групи (типу чи виду) дитячих товарів, у тому числі організацію проведення їх передпродажної підготовки, або які мають право ексклюзивного продажу того чи іншого дитячого товару на обумовленій з виробником території — Україні;

-    комерційними агентами виробників дитячих товарів — діють на підставі агентського договору як представники виробників дитячих товарів, укладають і сприяють укладенню угод щодо таких товарів від імені, в інтересах, під контролем і за рахунок виробника;

-    суб’єктами господарювання, що здійснюють оптову та/або роздрібну торгівлю дитячими товарами.

3.2. До участі у Спеціальній пропозиції запрошуються суб’єкти господарювання, приведені у п. 3.1. цих Правил, які виконають усі зазначені нижче Правила (умови) участі, незалежно від того, чи брали вони у попередні роки участь у виставці Організатора «BABY EXPO» чи ні.

3.3. Участь у Спеціальній пропозиції є добровільною і визначається за власним бажанням самого Учасника.

3.4. Спеціальна пропозиція Організатора розрахована виключно на (дійсна для) суб’єктів господарювання, а не на фізичних осіб. 

4.     Умови участі у Спеціальній пропозиції

4.1.     Для того, щоб взяти участь у Спеціальній пропозиції, необхідно виконати всі наступні умови (дії):

1) Бути підписником сторінки Організатора у соціальній мережі Facebook за посиланням https://www.facebook.com/babyexpo.ua/.

2) Розмістити коментар до відповідної публікації[2] Організатора щодо анонсованої Спеціальної пропозиції у соціальній мережі Facebook:

- коментар Учасника повинен мати наступний вигляд: цифра (порядковий номер Учасника, який відповідатиме номеру його коментаря під публікацією); далі зазначення у дужках (….) найменування Учасника та/або його знаку для товарів і послуг; далі «,» «друг», відмічений ним через @ім’я користувача мережі та у дужках (….) найменування «друга» та/або його знаку для товарів і послуг.

Приклад коментаря Учасника Спеціальної пропозиції під відповідною публікацією Організатора про неї: 1 (ТОВ «МАЛЯТКО», ТМ «Малятко»), @ivanov (ПП «Розвивайко»).

- Учасник має право залишити лише один коментар під відповідною публікацією Організатора про Спеціальну пропозицію.

- Учасник Спеціальної пропозиції має право ставити свій коментар від моменту початку її дії до моменту її закінчення (п. 2.2. Правил). Коментарі, які зроблені Учасниками після спливу даного терміну, не беруть участі у Спеціальній пропозиції Організатора.

3) Включити анонс виставки «BABY EXPO’2022»[3] в електронну розсилку за власною клієнтською базою, де адресу Організатора (anna@acco.kiev.ua) поставити в копію, для відслідковування ним проведення розсилки анонсу виставки.

4) Зробити публікацію або поставити банер виставки[4] Організатора на власному сайті або у соціальних мережах з її анонсом до оголошення результатів за Спеціальною пропозицією та надіслати на адресу Організатора (anna@acco.kiev.ua)

4.2. У разі обрання за допомогою онлайн-сервісу Random.org Учасника, як претендента на отримання заохочення за участь у Спеціальній пропозиції Організатора у порядку, передбаченому у Розділі 6 цих Правил, він повинен не пізніше як на 2 (другий) робочий день з моменту його обрання, надіслати на електронну пошту Організатора anna@acco.kiev.ua:

- звіт розсилки анонсу виставки «BABY EXPO’2022» (пп. 3 п. 4.1. Правил);

- посилання на банер або розміщену публікацію виставки «BABY EXPO’2022» (пп. 4 п. 4.1. Правил);

- скан-копії документів, що підтверджують його відповідність вимогам п. 3.1. (зокрема, але не виключно: документи щодо статусу Учасника як платника податків, статут, витяг/виписка з ЄДР, свідоцтво на знак для товарів і послуг (у разі реєстрації знаку), агентський договір, договір на дистрибуцію (якщо такі були укладені) тощо). 

5. Заохочення за участь у Спеціальній пропозиції

         5.1. Учасник, що відповідає критеріям, приведеним у Розділі 3 цих Правил, який взяв участь у Спеціальній пропозиції та виконав усі умови, прописані у Розділі 4 Правил, має можливість при його обранні випадковим методом отримати від Організатора наступне заохочення, а саме:

-      право на отримання 10 кв. м необладнаної виставкової площі, яким обраний Учасник може скористатися, взявши участь у виставці Організатора «BABY EXPO’2022»;

5.2. В рамках проведення Спеціальної пропозиції заміна Організатором заохочення, передбаченого п. 5.1. цих Правил, на їх грошовий еквівалент не допускається. 

6. Порядок визначення Учасника, який отримає заохочення за участь у Спеціальній пропозиції

6.1. 26.11.2021 року за допомогою онлайн-сервісу визначення випадкових чисел Random.org, шляхом формування переліку всіх Учасників, що розмістили свій коментар до публікації про Спеціальну пропозицію, буде обрано Учасника, який претендує на отримання заохочення.

6.2. При запуску онлайн-сервісу Random.org, де буде обрано Учасника, на отримання заявленого заохочення, Організатор може проводити пряму онлайн-трансляцію процесу обрання.

6.3. Після обрання сервісом випадкових чисел Учасника, Організатор зв’язується із ним та повідомляє його про право отримати заохочення за участь у Спеціальній пропозиції при умові виконання ним п. 4.2. цих Правил.

6.4. Учасник, який був обраний шляхом запуску онлайн-сервісу Random.org, є лише тим суб’єктом, що претендує на отримання заохочення за умови виконання ним вимог пп. 3–4 п. 4.1., п. 4.2. Розділу 4 та інших умов, прописаних цими Правилами.

6.5. Після отримання Організатором звіту щодо розсилки анонсу виставки «BABYEXPO’2022», посилання на банер та скан-копій документів, передбачених п. 4.2. Правил, від Учасника, якого було обрано за допомогою сервісу Random.org, він перевіряє їх відповідність умовам, визначеним у пп. 3–4 п. 4.1., п. 4.2. Розділу 4, та їх відповідність вимогам п. 3.1. цих Правил.

6.6. Якщо надіслані звіти не відповідають усім зазначеним вище вимогам, Організатор повторно запускає роботу онлайн-сервісу Random.org для визначення іншого учасника, який претендуватиме на отримання заохочення. Порядок дій Організатора та Учасників при повторному запуску онлайн-сервісу тотожний порядку, описаному вище.

6.7. Організатор має право запускати онлайн-сервіс Random.org для визначення учасника, таку кількість разів, доки не буде виявлений Учасник, який дотримався всіх правил та умов проведення цієї Спеціальної пропозиції.

6.8. Якщо надіслані звіти від Учасника, що претендує на отримання заохочення, відповідають усім зазначеним вище вимогам, Організатор оприлюднює результати Спеціальної пропозиції в соціальній мережі Facebook, шляхом розміщення нової публікації з оголошенням Учасника.

6.9. Учасник є таким, що отримав право на заохочення за участь у Спеціальній пропозиції, тільки після оприлюднення Організатором результатів Спеціальної пропозиції в соціальній мережі Facebook шляхом розміщення нової публікації із його найменуванням.

6.10. Надання Учаснику, який по завершенню Спеціальної пропозиції отримав визначене заохочення, сертифікатів, дипломів чи інших документів цими Правилами не передбачені.

6.11. Результати участі у Спеціальній пропозиції та/або порядок визначення Учасника, який претендує на отримання заявленого заохочення, не підлягає оскарженню з боку інших Учасників, які брали у ній участь. 

7. Порядок використання Учасником заохочення, отриманого за участь у Спеціальній пропозиції

7.1. Учасник, який отримав право на заохочення за участь у Спеціальній пропозиції у порядку, визначеному в Розділі 6 цих Правил, має право використати отримане заохочення лише один раз, під час проведення Організатором 26-ї виставки «BABY EXPO’2022», дати проведення якої анонсовані ним на офіційному сайті.

7.2. Для того, щоб реалізувати права, які передбачені за відповідним заохоченням, Учасник повинен укласти з Організатором договір участі у виставці «BABY EXPO’2022». Вказаний договір може передбачати оплату реєстраційного внеску, послуг/обладнання, що не охоплюються даним заохоченням (п. 7.5., 7.7.–7.8. цих Правил).

7.3. У разі якщо Учасник, який отримав заохочення за участь у Спеціальній пропозиції, з певних причин, не залежних від Організатора, не скористався даним заохоченням у порядку, передбаченому п. 7.2. цих Правил під час проведення Організатором 26-ї виставки, він не має права повторно ним скористатися та/або вимагати від Організатора будь-якої іншої компенсації.

7.4. Заохочення, отримане за участь у Спеціальній пропозиції, не може бути передане, подароване або іншим чином відчужене визначеним Учасником будь-якій іншій третій особі/суб’єкту господарювання.

7.5. Реєстраційний внесок, додаткові послуги/додаткове обладнання, послуги щодо забудови виставкової площі тощо, замовлені Учасником при його участі у виставці «BABY EXPO’2022», оплачується ним Організатору на загальних умовах, приведених у договорі.

7.6. У разі якщо Учасник, який отримав заохочення за участь у Спеціальній пропозиції, бажатиме взяти участь у виставці «BABY EXPO’2022» та отримати від Організатора послуги лише в межах його заохочення (без послуг щодо забудови, надання додаткового обладнання), він повинен оплатити Організатору розмір реєстраційного внеску, визначений умовами участі.

7.7. У разі якщо Учасник для участі у виставці «BABY EXPO’2022» бажатиме отримати у користування виставкову площу більшу ніж розмір отриманого заохочення (більше 10 кв. м), він оплачуватиме послуги за участь у виставці за мінусом отриманого заохочення (10 кв. м необладнаної виставкової площі).

7.8. У разі якщо Учасник для участі у виставці «BABY EXPO’2022» бажатиме отримати у користування виставкову площу меншу ніж розмір отриманого заохочення (менше 10 кв. м), він оплачуватиме Організатору виключно розмір реєстраційного внеску, визначений умовами участі та вартість замовлених ним додаткових послуг/додаткового обладнання, послуг щодо забудови виставкової площі на умовах, приведених у договорі. Різниця між заявленою Учасником виставковою площею для участі у виставці та отриманим заохоченням Організатором йому не компенсується.

7.9. Учасник, хто отримав заохочення, самостійно приймає рішення щодо того, чи використовувати отримане заохочення у спосіб, передбачений цим Розділом Правил, чи ні. 

8. Обмеження відповідальності

8.1. Організатор не несе відповідальності стосовно подальшого використання отриманих заохочень Учасником після оприлюднення Організатором результатів участі у Спеціальній пропозиції та за неможливість Учасником скористатися отриманим заохоченням з будь-яких причин.

8.2. Організатор за жодних обставин не несе відповідальності за будь-які збитки, шкоду, заподіяну Учаснику Спеціальної пропозиції у результаті неможливості для нього взяти участь у 26-й виставці «BABY EXPO’2022» із причин, що не залежать від Організатора.

8.3. Організатор не несе відповідальності, якщо при проведенні Спеціальної пропозиції виникне технічна несправність (збій в роботі комп’ютерного або програмного забезпечення, збій мережі або сервера тощо), через що залишені її Учасниками коментарі не надійшли або надійшли із запізненням тощо.

8.4. Організатор не несе відповідальності у разі невиконання своїх зобов’язань за цими Правилами, якщо таке невиконання зумовлене обставинами, які не залежать від волі Організатора. Обставини, передбачені п. 8.5. цих Правил, не потребують підтвердження Організатором з боку Торгово-промислової палати України, а посвідчуються відповідним нормативно-правовим актом, яким установлені дані обставини (обмеження/заборони).

8.5. При настанні обставин, за які Організатор не відповідає та які призвели до скасування/заборони/перенесення на невизначений час виставки «BABY EXPO’2022» (зокрема, але не виключно, через запровадження карантину, заборону/обмеження права на проведення масових заходів, обмеження/заборону пересування населення між населеними пунктами України, інші заборони, які напряму пов’язані з можливістю проведення виставки тощо), обраний Учасник матиме право скористатись отриманим за участь у Спеціальній пропозиції заохоченням під час його участі у 27-й виставці «BABY EXPO», як тільки припинять існування обставини, що перешкоджали/забороняли її проведення та Організатором буде визначена дата її проведення.

8.6. Організатор Спеціальної пропозиції не несе відповідальності за достовірність інформації, яку Учасники розміщуватимуть в якості коментарів до публікації про неї (їх найменування, правильність нумерації, належність їм прав на заявлені знаки для товарів і послуг тощо). 

9. ІНШІ УМОВИ

9.1. Суб’єкт господарювання, який бажає взяти участь у Спеціальній пропозиції Організатора, зобов’язаний уважно ознайомитися зі змістом цих Правил (умов) проведення Спеціальної пропозиції.

9.2. Організатор не несе відповідальності за неознайомлення Учасника з цими Правилами.

9.3. Беручи участь у Спеціальній пропозиції, Учасник підтверджує факт ознайомлення з цими Правилами і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником цих Правил або відмова Учасника від належного виконання вимог, передбачених цими Правилами, вважається відмовою Учасника від участі у ній/отримання та використання заохочення; при цьому така особа не має права на одержання від Організатора будь-якої компенсації та/або відшкодування.

9.4. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором. При цьому рішення Організатора Спеціальної пропозиції є остаточним і оскарженню не підлягає. Результати Спеціальної пропозиції є остаточними і не підлягають перегляду з боку її Учасників.

9.5. Організатор має право в односторонньому порядку без жодних негативних наслідків для себе змінювати та/або доповнювати ці Правила протягом всього періоду проведення Спеціальної пропозиції. Зміна та/або доповнення цих Правил здійснюється шляхом оприлюднення Організатором Спеціальної пропозиції нової редакції Правил на офіційному сайті виставки за посиланням https://babyexpo.ua/. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту опублікування нової редакції Правил на веб-сайті https://babyexpo.ua/.

9.6. Організатор залишає за собою право припинити, призупинити, скасувати проведення Спеціальної пропозиції, якщо з будь-якої причини будь-який її аспект не може бути реалізований так, як це було заплановано, включаючи причини, викликані: виходом з ладу сторінки Організатора у соціальній мережі Facebook, веб-сайту https://babyexpo.ua/, внаслідок дії шкідливих програм; несанкціонованим втручанням в роботу сторінки Організатора у соціальній мережі Facebook, веб-сайту https://babyexpo.ua/, або з будь-якої іншої причини, яка знаходиться поза межами контролю Організатора та яка впливає на виконання, безпеку, достовірність визначення результатів та/або належне проведення Спеціальної пропозиції.

9.7. Беручи участь у Спеціальній пропозиції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання Організатором наданої ним у коментарях до публікації про неї інформації з маркетинговою, рекламною та/або будь-якою іншою метою, методами, що не суперечать чинному законодавству України.

9.8. Організатор має право згадувати дані щодо Учасника (повне найменування та/або найменування знаку для товарів і послуг, що йому належать; посилання на його вебсайт, сторінку в соціальній мережі Facebook тощо) в засобах масової інформації в аспекті проведення Спеціальної пропозиції, зокрема в переліку Учасників, що отримали заохочення за участь у ній, у рекламних матеріалах, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке згадування (використання даних) не передбачає жодної компенсації (відшкодування) для таких Учасників.

9.9. Участь у Спеціальній пропозиції є беззаперечним висловлюванням однозначної згоди її Учасника з вищевикладеним і підтвердженням того, що Учасник (фізична особа, яка є представником Учасника) ознайомлений зі своїми правами як суб’єкт персональних даних відповідно до чинного законодавства України про захист персональних даних.

9.10. Оподаткування заохочень, отриманих Учасниками за участь у Спеціальній пропозиції, здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства України.

9.11. У разі наявності будь-яких запитань стосовно правил та умов участі у Спеціальній пропозиції, порядку її проведення тощо, просимо Вас звертатися виключно до Організатора (його представника) за наступними контактними даними: Viber +380 93 534 6864, Гібнер Ганна Володимирівна.


[1] Дитячі товари — будь-який товар, який можна віднести до категорії товарів будь-якого з блоків виставки «Baby Products Fair», «Toy Fair Ukraine», «Childrenʼs Fashion Fair» та/або який може мати відношення до заходів, анонсованих у «Baby Events». Категорії товарів кожного з блоків виставки можна переглянути за посиланням https://babyexpo.ua/.

[2] Організатор проводить Спеціальну пропозицію виключно через соціальну мережу Facebook, шляхом розміщення Правил та умов її проведення на офіційному сайті виставки за посиланням: https://babyexpo.ua/.

[3] Учасник може завантажити анонс виставки «BABY EXPO’2022» за посиланням на сайті виставки. У разі виникнення труднощів із завантаженням анонсу, просимо звертатися у Viber: 093 534 6864, Гібнер Ганна Володимирівна.

[4] Якщо розміщений Організатором банер за розмірами, форматом тощо не відповідає необхідним параметрам для розміщення на сайті Учасника, просимо звертатися у Viber: 093 534 6864, Гібнер Ганна Володимирівна, для розроблення індивідуального формату банеру. 




Поделиться в социальных сетях:

Место проведения

  • Адрес выставки:

    Украина, Киев,
    Проспект Берестейский (Победы), 40-Б

  • Время работы:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Красная линия М1, "Шулявская"

  • Такси:

    +38 (093) 012 32 23