banner-feb22-ru.jpg
07.03.2019 10:34:00

Стояла я і слухала весну...

Стояла я і слухала весну...
Ці рядки поезії велика Леся Українка написала понад століття тому. У них – глибина, простір, любов, ніжність. У них – цілий світ.
Напередодні жіночого свята 8 Березня нам цікаво було дізнатись про що розказує, наспівує весна чарівним жінкам команди ВАBY EXPO. І що для них - само свято.

 Наталія – керівник виставки.
Весна – це молодість. Це – діти. Маленькі паростки, які тягнуться до сонця, тепла і розквітають на очах. А ми їм допомагаємо. Тому для мене весна – це ще й неодмінно улюблена робота.
Це – BABY EXPO! Наші сумлінні старання протягом року, які навесні мають розцвісти виставкою товарів для дітей. Як її організувати, як провести, щоб було усім комфортно, затишно, пізнавально, дієво, цікаво?!
Тому весна – це увага і турбота. Про наших партнерів, друзів, давніх постійних учасників BABY EXPO і нових. Весна – це досвід на BABY EXPO, це позитивні емоції, які виплескують через край. Це оцінка твоєї праці. І робота на перспективу.
Не даремно ж усе красиве і плідне зароджується навесні. Весна – це життя. Нехай воно буде у вас неперевершеним!

 Леся – менеджер по роботі з іноземними експонентами.
Весна – це любов і жіночність. Так вважають мої чоловік та син. І я погоджуюсь. Завжди в усьому їх підтримую. Турботою, ніжністю, любов’ю. Для шестирічного Матвія початок весни – це передусім 8 Березня – мамине свято. Це дитяче свято у садочку, до якого натхненно, з любов’ю він готується. Для мами ж! Віршик, пісня, таночок. І неодмінно власноруч виготовлений (ну, хіба що трохи підлагоджений вихователем) подаруночок: листівка, малюнок, аплікація. Як коштовний скарб я зберігаю ці маленькі дитячі творіння і тішуся, що маю найцінніший дарунок долі – сина. Радію, що я кохана жінка. Весна – це любов!

Вероніка – керівник рекламної служби.
Весна – для мене це сонце, тепло і любов. А жіноче свято 8 Березня – передусім Свято Мами, що пахне домашніми пирогами. Поспішаючи до неї на гостину, ще у під’їзді вловлюю п’янкий, ароматний, ванільний запах. Тому перші дні весни для мене асоціюються з маминою любов’ю і турботою. З теплими родинними застіллями, неспішними розмовами про життя. Яке то щастя, навіть ставши бабусею, залишатися дитиною – маминою донею. Хочеться прихилити їй небо, весь білий світ, лише б вона здоровою була. Нехай наші мами живуть довго і щоразу по-новому радіють юній весні.

Аня – менеджер з реклами.
Весна – це квіти. Ті, що оточують дівчат та жінок і подаровані мені особисто. Багато квітів чи одна квіточка – байдуже. Я радію і безмежно люблю усі. Весна – це ніжність, свіжість, легкість, прозорість, перше пробудження природи, зародження нового життя і пробудження в душі чогось нового, досі не звіданого, або з новими відтінками…

Христина – менеджер проекту.
Весна – це передчуття приємних несподіванок, сюрпризів. А в моїй душі – пробудження почуттів. Дивним чином я виплескую їх у своїх роботах: вишитих картинах, власноруч пошитих м’яких іграшках. Маленьких і великих. Свій березневий настрій передаю героям. Ось вони радіють і співають, бо ж весна. А ось, похнюпившись, зводять докупи брови – ще мить, і розплачуться. Як березень. Кілька штрихів – і вони перетворюються на веселунів і бешкетників, які радіють теплій, травневій весні. Сонячній, яскраво-зеленій і вже квітучій. Адже вона не за горами?! Такої пори розквітає й моя душа. Шановні чарівні пані! Наші колеги, партнери, подруги! Зі святом жінки, вас! Зі святом весни – краси, любові, ніжності й тепла. Нехай повниться життя яскравими барвами, нехай прекрасні лицарі підтримують ваші романтичні мрії, здійснюють бажання і дарують любов.

Поделиться в социальных сетях:

Место проведения

  • Адрес выставки:

    Украина, Киев,
    Проспект Берестейский (Победы), 40-Б

  • Время работы:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Красная линия М1, "Шулявская"

  • Такси:

    +38 (093) 012 32 23