banner-feb22-ua.jpg
01.02.2019 13:33:00

Знайомтеся з учасниками виставки CHILDREN'S FASHION FAIR 2019

Знайомтеся з учасниками виставки CHILDREN'S FASHION FAIR 2019

До відкриття CHILDREN'S FASHION FAIR  (яка, нагадуємо, пройде одночасно з найбільшим  в Україні Міжнародним форумом дитячих товарів BABY EXPO 2019) залишилося близько двох місяців. Тож ми продовжуємо знайомство з нашими учасниками.

BABY BOOM — гуртова торгівля дитячим взуттям та одягом. BABY BOOM представляє ТМ Сegisa, Walenti, Cassiope Baby, 3F, Zetpol, Vi-gga-mi, Demar, Minimen, Promax та інші. Широкий асортимент повсякденного, святкового, шкільного одягу для дівчаток та хлопчиків від народження до 16 років. Текстильне взуття, зимове термовзуття, шкiряне ортопедичне взуття, спортивне взуття, гумові (силіконові) чоботи для дітей.

PIССOLO L — виробник одягу для дітей віком 0–14 років, класичних та сучасних вишиванок для всієї сім’ї. Всі моделі Piccolo L — це стильний крій, висока якість, зручність, універсальність та доступність. Колекції PIССOLO L відповідають трендам світової дитячої моди та бережуть унікальність — обов’язкову деталь стилю. 

BABASIK — торговельна марка Babasik успішно розвивається на українському ринку вже більше 10 років і спеціалізується на виробництві дитячих головних уборів. Зарекомендувала себе як фірма, головною метою якої є якість продукції. Будемо раді співпрацювати з вами!

INTERKIDS — виробляє одяг для виписки й урочистих випадків. Асортимент включає: комплекти з мереживом, стразами, вишивкою, декоративними елементами. Одяг для хрещення, крижми. Пелюшки, пледи. Повзунки, сорочечки, чепчики, чоловічки, боді, сліпи для різних сезонів року. Комплекти для найменших відшиваються з дотриманням технологій.

BABY ANGEL — торговельна марка позиціонується як дизайнерський дитячий одяг із найкращим співвідношенням ціни та якості. Продукція розрахована на дітей від народження до 12 років. Протягом року виходить ряд колекцій: «Весна-Літо», «Шкільна», «Осінь-Зима», «Свято».

СМІЛ — це високоякісний трикотажний дитячий одяг від українського виробника. Продукція компанії — це: вироби, виконані з полотен, що відповідають стандарту Oeko-Tex Standard 100; постійно цікаві колекції; сучасні та зручні моделі; якісне обслуговування, індивідуальний підхід і рекламна підтримка клієнтів.

Також читайте про учасників CHILDREN'S FASHION FAIR 2019 тут

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23