banner-feb22-ua.jpg
05.12.2019 15:05:00

Знайомтесь! Нові обличчя виставки BABY EXPO 2020!

Знайомтесь! Нові обличчя виставки BABY EXPO 2020!

Цими днями відбулася фотосесія з маленькими моделями, які стануть новими обличчями BABY EXPO 2020. Ми дякуємо всім і кожному, хто долучився до цього чудового, але нелегкого процесу.

Цього року ми вперше додали до нашої фотосесії іграшки, і за це хочемо подякувати:

Компанії «Інтелком» представленій на ринку під торговельною маркою ТехноК - одній з провідних українських компаній у сфері виробництва дитячих пластмасових іграшок.

Павлу Овчинникову, директору компанії KIDDISVIT – лідера серед постачальників ліцензійних іграшок та товарів для дітей на українському ринку.

ТМ Kinderenok— ексклюзивному імпортеру в Україні лінійки корисних товарів для малюків власної розробки (круги для купання малюків, міні килимки, іграшки, ніблери).

Вже вдруге Наталія Бойко, ТМ VIANI надає нам вишукані та повсякденні сукні власного виробництва з бездоганною якістю.

Олені Рассадович, ТМ Kiddimoda ми вдячні за великий вибір дитячого та підліткового одягу від турецьких виробників на будь-який смак.

Дякуємо Alyona Bingol, ТМ MiniBoss – виробнику ексклюзивного одягу для дівчаток та дистрибютору турецького одягу для дівчаток та хлопчиків.

Щоразу не знаєш, як пройде зйомка, але завдячуючи модельній студії Fashion'El Kids та Elina Vorobei результат гарантований! Дякуємо за чудову роботу!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23