banner-feb22-ua.jpg
03.03.2023 07:00:00

ЯК ДОСЯГТИ ОРГАНІЧНОГО ЗРОСТАННЯ БРЕНДУ

ЯК ДОСЯГТИ ОРГАНІЧНОГО ЗРОСТАННЯ БРЕНДУ

Намагаючись досягти органічного зростання бренду, бізнеси часто впираються в одну й ту ж саму проблему: споживачі не повертаються за новими покупками. Ось що варто врахувати у процесі побудови бренду, щоб цього уникнути.

Створюйте оригінальні продукти та послуги. Аби виділитися на сьогоднішньому перенасиченому ринку, потрібно запропонувати щось неординарне. Працюйте над тим, щоб стати компанією, яку клієнти сприйматимуть як лідера у своїй категорії. Проводьте ринкові дослідження та відповідно вдосконалюйте свою пропозицію.

Фокусуйтесь на споживчому досвіді. Сутністю бренду є відчуття, які він викликає у клієнтів. Якщо хочете здобути справжню прихильність споживачів — детально продумайте, якими мають бути їхні враження від бренду — до купівлі, під час та після неї.

Просіть клієнтів рекомендувати вас іншим. Найпростіше — це просто запитувати клієнтів, чи знають вони когось, кому може сподобатися або був потрібним ваш продукт. Запропонуйте якісь стимули — плату за рекомендацію, чи знижку на наступну купівлю.

Сформулюйте послання, в якому послідовно доноситимете до споживачів суть вашого бренду. Люди люблять згуртовуватись навколо того, у що вірять, до чого хочуть бути безпосередньо причетними. Що чіткіше сформульоване ваше послання — то легше його комунікувати. Якщо клієнти не розумітимуть, чим ви займаєтесь та як ви розв’язуватимете їхні проблеми — вам не вдасться їх втримати.

Укладайте партнерства з тими, хто впливає на громадську думку. Таким чином легше вийти на нові та більші ринки, які важко опанувати власними силами. Продумайте, яку цінність ви можете надати потенційному партнерові. Підготуйте план дій, в якому буде показано — які переваги отримає ця особа та її бізнес, співпрацюючи з вами.

#всепотемі

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23