banner-feb22-ua.jpg
09.10.2020 10:16:00

Відкрито перший магазин E.PIC за межами мережі ТЦ Епіцентр

Відкрито перший магазин E.PIC за межами мережі ТЦ Епіцентр

Як повідомила прес-служба компанії, наразі мережа E.PIC представлена 40-ка повноформатними магазинами та 18-ю відділами дитячих товарів у торгівельних центрах Епіцентр у 48-ми містах України. А тепер компанія планує активно розвивати цей формат поза власних ТЦ.

Перший такий об’єкт розпочав роботу в кінці вересня у столичному ТРЦ Retroville, що на проспекті Правди, 47. В новому концептуальному магазині площею понад 1000 кв. м зібрано найширший в Україні асортимент товарів для дітей до 14 років: іграшки, одяг, дитячий транспорт та все для малюків (дитяче харчування та гігієна, коляски, меблі). При цьому E.PIC у ТРЦ Retroville працює в новій яскравій концепції — це відкритий торговельний простір, легкість в оформленні та інноваційні розваги для дітей.

Однією з особливостей нової концепції є те, що кожен наступний магазин E.PIC як у мережі Епіцентр, так і поза її межами матиме своє унікальне візуальне оформлення.

Так, E.PIC у Retroville оформлено в стилі «Джунглі» з декількома розважальними зонами — інтерактивними двометровими звірами (жирафом, пандою та зеброю), які співають та розмовляють, паралоновим лісом, пагорбами та бізібордами. У вихідні дні з дітьми проводитимуть майстер-класи та активності різної тематики.

Більше новин рітейлерів дитячих товарів у статті RAU

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23