banner-feb22-ua.jpg
16.11.2018 11:48:00

Від BABY EXPO –творчих перемог!

Від BABY EXPO –творчих перемог!

Шановні працівники радіо, телебачення та зв'язку!

Команда виставок BABY EXPO та CHILDREN'S FASHION FAIR щиро вітає вас – наших однодумців, колег, партнерів з професійним святом!

Майже століття тому– 16 листопада 1924 року у Харкові в ефір вийшла перша в Україні радіопрограма. Донести слово до слухача у різні куточки України! Безперечно, це було подією надзвичайної ваги. Але ніхто й гадки не мав, якою багатогранною буде комунікація через роки, через десятиліття – у ХХІ столітті.

Ми, команда BABY EXPO, вдячні фахівцям зв’язку, які бездоганно забезпечують роботу телефонних та Інтернет-мереж, без яких не можливі у нашій галузі будь-які поступи й просування вперед.

Окрема подяка усім радійникам і представникам інтернет-ЗМІ. І, звісно, безмежні вітання нашим співтворцям – телевізійникам.

Шановні колеги, без вашого особливого бачення події через об’єктив, без наснаги, творчого підходу в організації будь-якого сюжету, ми не мали б такого успіху в проведенні виставки товарів для дітей BABY EXPO, якого досягли   сьогодні.

Ваша праця допомагає нам, команді BABY EXPO, відчути причетність до процесів сучасності, відкриваючи широкі можливості для людських контактів і спілкування.

Бажаємо вам творчих перемог, влучних сюжетів і цікавих журналістських знахідок.

Нехай усі ваші сміливі плани будуть реалізовані і достойно оцінені.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23