banner-feb22-ua.jpg
11.02.2020 13:50:00

Учасники Baby EXPO пропонують дитяче взуття на будь-який смак!

Учасники Baby EXPO пропонують дитяче взуття на будь-який смак!

Сьогодні пропонуємо вам до ознайомлення першу п’ятірку виробників та дистриб’юторів дитячого взуття, які візьмуть участь у найбільшому в Україні форумі дитячих товарів BABY EXPO.

 maxus.jpeg MAXUS
Maxus працює понад 20 років. Займається виробництвом та гуртовим продажем дитячого шкіряного взуття. Багаторічний досвід роботи у сфері виробництва взуття дає змогу заявляти про те, що дітки ростуть і розвиваються разом із їхнім взуттям.
 Безымянный-1.fw.png COMFORT BABY

Пропонує чудової якості кросівки й кеди. На сьогодні це найбільш популярна категорія дитячого взуття! Зробіть ваших покупців щасливими, а себе ще й багатими!

 keddo.fw.png КЕДДО, С.ОЛІВЕР

KEDDO – відомий британський бренд. KEDDO створено для тих, хто знає чого бажає.  S.Oliver – відомий німецький бренд повсякденного одягу й взуття для всієї родини. Слоган компанії – «Реальна мода для реальних людей».

     VYSHNIVSKA-SHOE-FACTORY.jpeg ВІТАЛІЯ

Виробник дитячого взуття з сучасних високоякісних матеріалів на обладнанні відомих фірм. В асортименті: текстильне взуття, cуцільнолите, суцільнолите зимове, текстильне спортивне взуття, вкладні устілки з ортопедичним ефектом.

 elffey_web.jpeg ЕЛЬФФЕЙ

Компанія «Ельффей» займається розробкою та реалізацією стильного дитячого взуття. Основними пріоритетами компанії є три складових: краса, якість, комфорт.

Більше інформації про учасників – у попередніх та наступних публікаціях на нашому сайті!

До зустрічі 10-13 березня!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23