banner-feb22-ua.jpg
23.02.2021 13:58:00

ТМ PRIMIGI – італійська якість, що підкорила весь світ

ТМ PRIMIGI – італійська якість, що підкорила весь світ

       Більше 40 років на ногах у мільйона дітей. Уже давно італійська марка PRIMIGI підкорила весь світ. 400 магазинів в самій лише Італії, близько 40 в інших країнах Європи. На цьому бренд не зупиняється. І в різних куточках світу все частіше є можливість придбати PRIMIGI.

       Такий розвиток свідчить лише про одне, що марка користуються довірою серед клієнтів завдяки якості, яку вона пропонує. Адже Primigi це не лише красивий дизайн одяг та взуття, який приваблює малюків. Це, насамперед, використання технологій, які забезпечують свободу і дбають про здоров’я дитини.   

       Так, у більшості моделях нашого взуття є Gore -Tex. Зазначена технологія дозволяє нозі дитини «дихати», не потіти. Мембрана, яка використовується при цьому, навіть у найсильнішу зливу, залишить ніжку сухою.

       Про те, що марка постійно розвивається свідчить буквально нещодавня коллаборація з компанією Michelin. Результатом співпраці стали підошви, яким не страшна слизька поверхня. А при ударі дитина не відчує болю. З нашим взуттям дитина може пізнавати світ.

      Широкий вибір наших коллекцій не залишить байдужими жодну маму та її малюка. І це стосується не лише взуття, а й одягу. Сукні, штани, куртки, сорочки, костюми – і це ще не все, що представлено серед моделей. Від спортивного стилю до елегантного. Від найменшого і до підлітка. Ми одягнемо дитину, незалежно від її віку та уподобань.

https://www.facebook.com/polexfashiongroup

Бренд PRIMIGI на BABY EXPO 2021 представить компанія POLEX.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23