banner-feb22-ua.jpg
13.05.2022 11:53:00

Спільний фронт: Асоціація рітейлерів України розпочинає новий проєкт, покликаний об’єднати торговельні мережі та виробників

Спільний фронт: Асоціація рітейлерів України розпочинає новий проєкт, покликаний об’єднати торговельні мережі та виробників

В ці нелегкі часи, коли є багато проблем як у виробників, так і рітейлерів, частина виробництв зруйнована, а логістичні ланцюжки розірвані, як ніколи важлива швидка взаємодія по налагодженню нових маршрутів та джерел постачання товарів.

А також підтримка українського виробництва задля забезпечення його стабільним збутом виробленої продукції і як наслідок – збереження робочих місць та наповнення місцевого і державного бюджетів. Врешті решт, чим більше підприємств буде підтримувати одне одного, тим стійкішою буде наша економіка та швидшою – наша перемога.

Для забезпечення стабільних поставок у провідні торговельні мережі України необхідних товарів, RAU запускає проект, який поєднає виробників і рітейлерів. Його реалізація допоможе рітейлерам швидко знайти в Україні постачальника й не витрачати дорогоцінний час та валюту на закупівлі за кордоном. З іншого боку це допоможе виробникам отримати доступ до національних мереж та регіональних гравців, збільшивши свої можливості зберегти виробництво та робочі місця у цей надважкий час.

Щоб приєднатися до проекту, необхідно заповнити анкету, де зокрема вказати як перелік своєї продукції так і можливості організації доставки або на розподільчі центри або безпосередньо до магазину. Щоб перейти до анкети, натисніть на КНОПКУ. Дякуємо за все що кожен з вас робить для України та разом до перемоги!

Джерело: https://rau.ua/ 


Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23