banner-feb22-ua.jpg
20.07.2022 07:00:00

РИТЕЙЛЕР H&M ОГОЛОСИВ, ЩО ЙДЕ З РОСІЇ

РИТЕЙЛЕР H&M ОГОЛОСИВ, ЩО ЙДЕ З РОСІЇ

Шведський ритейлер H&M Group оголосив, що вирішив почати процес згортання бізнесу у Росії.

Про це йдеться у заяві компанії від 18 липня.

У H&M нагадали заяву від 2 березня про призупинення всіх продажів у РФ.  

"Враховуючи поточні операційні виклики та непередбачуване майбутнє, компанія сьогодні оголошує, що вирішила розпочати процес згортання бізнесу в країні", - наголосили в H&M Group.

H&M Group працює в Росії з 2009 року.

"Компанія шкодує, що бізнес не може продовжуватися за нинішніх обставин і що внаслідок цього постраждало багато колег. Зараз основна увага зосереджена на тому, щоб забезпечити відповідальне згортання операцій і підтримати всіх зацікавлених колег найкращим чином протягом наступних місяців", - йдеться у заяві.

"Після ретельного розгляду ми вважаємо неможливим з огляду на поточну ситуацію продовжувати наш бізнес у Росії. Ми глибоко засмучені тим, який вплив це матиме на наших колег, і дуже вдячні за всю їхню наполегливу працю та самовідданість. Крім того, ми хочемо подякувати нашим клієнтам за їхню підтримку протягом багатьох років", - заявила генеральна директорка H&M Group Хелена Хельмерссон.

Очікується, що повне згортання призведе до витрат для групи H&M у приблизно 2 млрд шведських крон (191,3 млн доларів). Повну суму буде включено як одноразові витрати до результатів за третій квартал.

Джерело: https://www.epravda.com.ua/


Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23