banner-feb22-ua.jpg
03.03.2021 18:07:00

Reporter Young: з підлітком на ТИ

Reporter Young: з підлітком на ТИ

Унікальність, стиль – це те, що ми зазвичай шукаємо в період між дитинством і дорослим життям. Бренд Reporter Young через одяг допомагає виразити дитині себе і проявити ці якості. Reporter Young – марка, яку давно полюбила кожна дитина віком від 8 до 16 років, адже ми на «Ти» з підлітком.

Період, коли діти хочуть бути не як усі: уже не такі дитячі, але ще не дорослі. Саме цю потребу у підлітка закриває наш бренд. Адже ми робимо ставку на комфортний, безпрограшний -Streetwear.

Купити одяг для дитини, щоб вона одягнула його лише на свято. Це не про нас. Ми одягнемо підлітка і до школи, і на прогулянку. Репортер Янг це про одяг, в якому комфортно, вільно, а молодість проживається на повну. Крім того, ми пропонуємо великий вибір колекцій – різні моделі курток, блуз та іншого одягу, до кольору до вибору. Ми одягнемо підлітка з ніг до голови.

З кожним роком, ми дослухаємося до кожного підлітка, щоб відповідати його потребам. Нас уже оцінили у багатьох країнах. Це означає, що підліток нам довіряє. І саме це дає стимул нам розвиватися.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23