banner-feb22-ua.jpg
05.12.2018 15:26:00

Регіони. Івано-Франківськ

Регіони. Івано-Франківськ

Івано-Франківськ наприкінці листопада зустрів команду BABY EXPO сонячним ранком із температурою +9. Й одразу визначив наш настрій, задав темп роботи.

Одне з найбільших міст Галичини, назване на честь Івана Франка, місцеві, а їх 245 тисяч, іменують просто Франківськом. Або ще ніжніше – Фраником.

Останнє визначення нам найбільше припало до душі. Бо ніби було візитівкою нашого вояжу: дослідити, проінспектувати, як тут почуваються маленькі франики? Чи достатньо у місцевих магазинах для них товарів? Яка його якість і ціна, чи широкий асортимент? Чи знають вони щось про виставку BABY EXPO, де усе – для дітей?

Ну, і звісно, відвідати наших партнерів – учасників виставки товарів для дітей BABY EXPО – та сконтактувати з новими. Розповісти про виставку, умови участі, запропонувати пільгові відвідування. Загалом, розширити наші виставкові горизонти.

А ось і перші знайомства. Під стать місту Франику й назви магазинів з товарами для малечі: Фіма, Насточка, Хвостик, Курносики. І ціла низка мережевих: НЕМО, Чудо острів, Антошка, Smile Bembi. Усі вони з хорошим, якісним товаром. Левова частка – імпортована з Польщі, Румунії, Угорщини, Словаччини. Відчувається близькість (150–300 км) кордонів цих країн. Чимало красивого й добротного – власного виробництва.

З того, що одразу впало в око – багато магазинів з колясками і візочками у центрі міста. Хочеться вірити, що це добрий знак, який вказує, що демографічна проблема у Франківську вирішується краще, ніж у країні в цілому.

Але є, на наш погляд, інша проблема. Багато магазинів і магазинчиків з товарами для дітей розташовані на другому та третьому поверхах торгових центрів: Авокадо, Діснейленд, Карапузик, Модники і модниці, Чемні дітки тощо. Франківці з цього приводу віджартовуються. Мовляв, місто розташоване у межиріччі двох Бистриць, і його мешканці так само мають швидкий (бистрий) темп життя. Тому всюди встигають, і забігти на другий-третій поверх також. У будь-якому разі, це суттєвий мінус.

Майже кожна подорож команди BABY EXPO закінчується приємним сюрпризом, який поміж себе ми називаємо «вишенькою на тортику». У Франківську нам трапились одразу дві «вишеньки».

Перша – відвідини давнього друга BABY EXPO, учасника виставки з 10-річним стажем ТМ Масяня. Директор фірми Володимир Голобин 14 років тому розпочинав свою справу з торгівлі з лотка. Нині – він власник найбільшої у Західній Україні торговельної компанії з гуртового продажу дитячої іграшки (повне інтерв’ю на сайті).

Все геніальне – просте! У цьому ми в черговий раз переконалися, відвідавши склади ТМ Масяня. Ще на під’їзді до промзони, ми зауважили територію: біля складу парковка для авто, вхід – усе охайне, стильне, довершене, продумане до дрібниць, таке зручне для клієнта!

Всередині торговий склад швидше схожий на розкішний Будинок іграшки. Ніхто з гуртівників не купує кота в мішку. На столах-стелажах виставлений товар понад 25 українських виробників. Бери, крути-верти, пробуй на дотик, випробовуй на міцність. І лише тоді, коли визначишся з кількістю і розплатишся на касі, іграшку знову запакують і транспортують до твого авто на парковці.

Наостанок вояжу на команду BABY EXPO чекав ще один сюрприз. Ми натрапили на магазин дитячого одягу від Андре Тана, який готувався до урочистого відкриття. Пощастило маленьким модникам-франківчанам! Такою новиною надихнулися й ми. І, пройшовши 17,3 км та відмірявши 23940 кроків, у доброму настрої та з приємними відчуттями поспішили на потяг.

До побачення, Франику! До зустрічі на BABY EXPO 2019!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23