banner-feb22-ua.jpg
17.12.2019 13:28:00

Радість руху крізь роки! 75 років історії Reima

Радість руху крізь роки! 75 років історії Reima

Спецпроект до 75-річчя бренду Reima - кращого дитячого функціонального одягу в світі

ІСТОРІЯ БРЕНДА

1944

Reima заснована в Фінляндії, місто Канканпяя.

Спочатку підприємство, яке стало серцем Reima, називалося Kankama і виробляло жіночий робочий одяг із залишків армійських маскувальних костюмів. Ім'я та профіль завод змінив в п'ятдесятих роках, і відразу приступив до розробки першого спеціалізованого функціонального матеріалу для дитячого одягу - Reilon.

1995

Поява водонепроникного і дихаючого матеріалу верхнього одягу Reimatec.

Водонепроникність Reimatec - 15 000 мм. Він здатний витримати водяний стовп заввишки 15 м, перш ніж почне промокати! Це в 10 разів більше, ніж світовий стандарт водонепроникності. При цьому тканина зберігає дихаючі властивості.

2004

Запуск колекції взуття Reima.

Reima створює комфортне і тепле мембранне взуття для малюків. Моделі Laplander і Samoyed розраховані на температурний режим до -20 ° C. Осінні черевики Wetter і Patter легко перуться в машинці. А не помилитися з розміром допоможе устілка HappyFit - вона передбачає 1,5 см запасу в осінньо-зимового взуття, необхідного для збереження тепла, руху і здорового росту ніжки.

2006

Початок історії Reima в Україні.

У перших українських дітей, які почали носити одяг і взуття Reima, вже підростають свої діти. Reima в Фінляндії та Україні - це сімейний бізнес, тому для нас дуже важлива спадкоємність поколінь.

2011

Запуск літньої лінійки SunProof із захистом від ультрафіолету.

Сонячні промені поширюються навіть в похмурі дні і на глибину до 40 метрів під водою. Там, де не впораються або не припустимі креми і лосьйони, на виручку прийдуть купальні костюми, футболки та шорти Reima c включенням діоксиду титану в волокна і спеціальним сертифікованим просоченням. Такий одяг дозволяє знаходиться на сонці до 50 разів довше без ризику опіків.

2016

Поява перших роздрібних монобрендових магазинів Reima в Україні.

Магазини в ТЦ Ocean Plaza і Проспект стали нашими "пілотними" проектами, а на даний момент вже дванадцять магазинів по всій Україні щодня відкривають двері в світ кращого функціонального одягу для smart-батьків і їх активних дітей.

2017

Вироби Reima продаються в 70 країнах світу.

У колекціях враховується специфіка кожної країни, наприклад, демісезонний одяг для України проводиться з легким утепленням, якого немає в моделях, що продаються в Європі. Але стильний скандинавський дизайн і преміальна якість залишаються незмінними!

2018

Взято фокус на переробку і друге життя матеріалів.

Вже зараз ви можете купити повсякденний дитячий одяг з Play Jersey, що містить синтетичні волокна з переробленого пластику. У майбутніх сезонах з'являться купальники і куртки цілком з вторинного матеріалу, при цьому абсолютно безпечні для дітей. Також Reima по всьому світу відмовилася від пластикових пакетів.

REIMA В ЦИФРАХ:

За 75 років роботи над дитячим функціональним одягом Reima накопичила безцінний досвід і втілила в своїй продукції всі найтехнологічніші і екологічно стійкі рішення для боротьби з холодом, вологою і вітром.

8 000 000 товарів - річні продажі в світі

80 магазинів в світі

10 монобрендових роздрібних магазинів в Україні

14 міжнародних нагород у комбінезона Reima Stavanger

Джерело: www.clutch.ua

Нагадуємо, що Reima бере участь в міжнародних виставках, наприклад, у форумі дитячих товарів BABY EXPO. Можливо, бренд буде представлений і на майбутньому форумі 10-13 березня 2020.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23