banner-feb22-ua.jpg
19.11.2018 18:31:00

Подорож регіонами: Житомир

Подорож регіонами: Житомир

Символічно, що свою подорож регіонами України ми розпочали саме з Житомира – міста, яке уже назвою заявляє всьому світу про своє щире прагнення жити в мирі і достатку, сіяти жито і ростити дітей.

Про те, що їх тут люблять, переконалися й ми, команда BABY EXPO. На підтвердження – багато спеціалізованих дитячих магазинів, які захоплюють, полонять розмаїттям товару і приємно вражають хорошим обслуговуванням. Зокрема, нас вразив великий торговий центр «Глобал» з неймовірною кількістю маленьких магазинчиків серед яких – багато з товарами для дітей.

Розташований у північно-західній Україні на річці Тетерів, Житомир прекрасний. А золотої осені – надзвичайний!
У ньому  тісно переплелась історія, яку свято зберігають древні пам’ятки – замок, мости, фрагменти фортеці, з сучасністю – новобудовами, підприємствами, магазинами.

Милуючись краєвидами, ми пройшли 8 кілометрів, відміряли 11тис. 107 кроків.  Словом, поєднували приємне з корисним і дуже корисним.  Із корисного – відвідали  великі роздрібні магазини для дітей – Чудо остров, Grand Toys, ВарюшкиАндрюшки, Miroshka, Gubi, Дитяча планета. Відтак– познайомилися з новими людьми – у майбутньому – потенційними учасниками виставки дитячих товарів BABY EXPO . І, звісно, домовилися про співпрацю на перспективу.

Попереду – нові міста. Вивчаємо наших потенційних відвідувачів і споживачів. Розширюємо горизонти.
									

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23