banner-feb22-ua.jpg
10.09.2019 23:33:00

Подіум. День перший. Грайлива осінь – затишна зима

Подіум. День перший. Грайлива осінь – затишна зима

Не погода – диво: сонячна, грайлива. Такі ж настрої панують і на подіумі Children’s Fashion Fair. Саме туди, де відбудеться показ дитячої моди, і поспішають відвідувачі та гості виставкового центру. За мить вітчизняні виробники відомих дитячих брендів представлять нові колекції дитячого одягу, модні тренди та новинки осінь-зима 2019-2020. А також авторські колекції, святкові сукні та повсякденний одяг.

На площадці біля подіуму – пожвавлені вигуки, бурхливі емоції. Переважна більшість глядачів налаштовані спостерігати дійство через екрани смартфонів. Комусь потрібно зафіксувати це для роботи, комусь – на згадку.

За традицією модні покази розпочинає дизайнер Тетяна Васіна. Для своєї авторської колекції дизайнерка використала виключно натуральні матеріали, що дихають, зокрема бавовну - тонкий батист, оздоблений модними принтами. Несподіваним і витонченим було поєднання батисту з розшитим по ньому вручну бісером. Навіть у моделях для хлопчиків! Таке сміливе рішення глядачі підтримали жвавими оплесками.

Від краси нарядів – до краси душі! Так представили свою колекцію ТМ Cvetkov, над якою працювали вже два покоління – батьки і діти. Сімейний бренд CVETKOV, який понад 20 років присутній на ринку дитячих товарів, створює практичний і одночасно модний верхній одяг для дітей. І їм це вдається неперевершено! На підтвердження – бурхливі овації глядачів та попит на стенді.

На подіумі – моделі від VIANI. «Це одяг про любов до дітей» - так доволі скромно, хоч і влучно прокоментував свою колекцію виробник. Вишукані, неперевершені святкові сукні для дівчаток у ніжно-пастельних та яскраво-провокаційних кольорах: голубого, рожевого, малинового та червоного. І все це у стильному поєднанні з черевичками, балєтками, або кросівками. Крім того, була представлена нова кежуал колекція - вовняні сукні та костюми. Цей одяг не лише про любов до дітей – це любов до життя!

На подіумі моделі ТМ Данік: куртки, пальто, комбінезони – те, без чого не обійтися в холодну пору року. Данік використовує сучасні матеріали – теплі, практичні та гіпоалергенні. «Це – круто!», – захоплено вигукують юні моделі. Поєднання зручності та стилю – ознака високої майстерності виробника.

ТМ HUPPA до створення зимової колекції надихнула покрита льодом природа. Вона додала виробникам гостроти відчуттів, що знайшло відображення в колекції зимових костюмів. Сміливі геометричні форми зимового одягу, полонили глядача. Модно, стильно і…тепло. Продумані деталі, розраховані за міжнародними системами розміри, забезпечують зручність і комфорт дітлахам у зимових розвагах.

Компанія MINIBOSS представила на суд глядачів модний діловий одяг для сучасних дітей. Дівчатка і хлопчики, які демонстрували колекцію, справді були, як маленькі копії великих ділових людей. Сказано ж – Міні Бос! Плаття, сарафани, спідниці, жилети, сорочки, блузки… Переважали чорно-білі кольори. Їх вдало оживляли аплікації з паєток. «Таке одягнеш – і в свято, і в будень»- перемовляються сусіди.

Окрасою подіуму стали зразки моделей відомого польського бренду ТМ KIZ BY KIDS. Сукні, спідниці, костюми, верхній одяг – усе стильно і елегантно! Найсучасніші моделі для тінейджерів, із власним пізнаваним стилем. З усього було видно – одяг припав до душі юним манекенницям, і сподобався гостям.

А на подіумі – знов літо, але швидше, бабине літо. Дивовижні валяні вироби з натуральної шерсті від дизайнера Ольги Крайнової, неймовірно красиві! Яскраві плаття, сарафани, жилети - зручні і теплі - від ніжно-молочних до яскравих червоних, салатових, бірюзових. Колекція має власну неповторність завдяки поєднанню народних традицій і сучасності. Деякі моделі – майже картини! Вишукано виглядають на сучасних дівчатах. Ну що сказати? ОК!!! Саме під таким брендом представляє свою колекцію талановита дизайнерка. Це справді новинка подіуму! Сміливе і свіже рішення –поєднання моди, традицій, стилю і зручності.

Поціновувачі розкоші вельвету відвели душу, переглянувши колекцію ТМ BerLOVska Fashion. Її створили дизайнери Оксана Кондратенко та, зовсім юна, Катерина Берловська. Жакети, жилети, сарафани, сукні. В комплекті (в одній кольоровій гамі) – берети. Насиченість кольорів, гарна посадка моделей… А ще по сучасному вишукано і модно. Глядачі захоплено слідкували за показом колекції.

Надзвичайно креативно, і водночас стильно, заявили про себе Podium real в колаборації брендів Limerense Tutti Frutti. В’язані шапки і шарфи у поєднанні з натуральним хутром виглядали вишукано-грайливо. Різнобарв’я кольорів і відтінків – ніжних і насичених.

…Вщухли овації та не спали емоції. Кожен з глядачів повезе з собою неперевершені враження, виробники та дизайнери – підказки для власних моделей, гуртівники і продавці – розкішні колекції, які, упевнені, сподобаються дітям і їхнім батькам.

Завтра знову зустріч на подіумі. Там ще й не таке буде!


Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23