banner-feb22-ua.jpg
11.09.2019 21:50:00

Подіум. День другий У тренді – зручність і стиль

Подіум. День другий У тренді  – зручність і стиль

Другий день виставки Children’s Fashion Fair (CFF) дарує нові позитивні емоції. Перед усім, відвідувачам. А коли задоволені наші гості, радіємо й ми. Багато з них уже визначилися з вибором товару, а для деяких вирішальною має бути демонстрація моделей на подіумі. Сказано ж - краще один раз побачити…

Отож, як завжди, світло, блиск, музика…  І вже юні манекенниці готові до виходу. А ведуча анонсує наймодніші новинки сезону осінь-зима 2019-2020.

Розпочинає показ колекція з творчої майстерні ВЛАДИМИРОВОЇ  Ірини ТМ «VLADIRA», яка представляє вишукані наряди та аксесуари ручної роботи. Розкішні плаття, прикрашені ніжними трояндами, мереживом, бісером, пір’їнами, створюють неповторні образи. В таких сукнях навіть маленькі манекенниці виглядають неперевершено і кожна потай почуває себе Королевою подіуму. Такий посил – до залу. Заворожує в моделях і вдале поєднання велюру і фатину, велюру і золотої вишивки. Глядачі вітають такі рішення.

Як завжди, на подіумі була на висоті наш давній учасник і добрий друг компанія SUZIE, представивши колекцію святкових суконь La Rose. Ніжні білі кольори, стильні деталі, актуальні тканини. Така сукня буде доречною і для сестри чи юної подружки нареченої, і для випускниці садочку, початкової школи, підійде на будь-які торжества.  

Турецький виробник PINK GIRLS-Fashionel привіз на виставку розкішну колекцію вечірніх суконь. Неймовірної краси вбрання з гіпюру, парчі, фатину. Неординарне, але дуже вдале поєднання кількох кольорів фатину. А ще - чарівні однотонні сукні: білі, червоні, блідо-голубі, пудрові! І навіть із сірого фатину(!), в яких  дівчатка не виглядали як сірі мишки, а навпаки, були ніжними і стильними.

Дитяча модельна студія NIKOL PRO представила колекцію від італійських дизайнерів: модний бренд для дівчаток  Gaialuna та для хлопчиків Ronnie Kay. Стильний легкий одяг для літнього відпочинку, прогулянок нагадав присутнім про теплі дні літа і про те, що його можна продовжити, подорожуючи в теплі краї. Отже, навіть на порозі зими, колекції італійських дизайнерів так само викликали пожвавлення.

Вітчизняний виробник ТМ Tais демонструє на подіумі ідеальне поєднання краси і стилю, зручності і беззаперечної якості. Представлена колекція саме по сезону – теплі кардегани, спортивні костюми з куртками на блискавці і без неї, на будь який смак і стиль: подовжені, укорочені, оздоблені принтом чи стразами. Такі точно будуть до смаку нинішнім тінейджерам і стануть у їхньому гардеробі улюбленою теплою річчю на осінь та зиму. Тканину і дизайн, з усього видно, оцінять і мами підлітків. Бурхливі овації – тому підтвердження.

У моделях  ANGEL KIDS головна героїня - дівчинка ANGEL - яскрава та смілива, яка обирає красу та практичність, стиль та зручність. Що здивувало і сподобалось гостям? Невпізнаваність стилю. Так, ніби кожна модель була  розроблена різними дизайнерами з тільки йому притаманним смаком і баченням. Вироби зовсім не схожі між собою -  мають власний стиль і пишаються своєю  неповторністю.  Велюрові, фатинові, батистові сукні. Широко представлена лінійка ділового одягу, який може служити і шкільною формою, і стриманим вбранням на вихід. Не для кого не секрет, что выйти замуж можно быстро и легко, нужно лишь только купить свидетельство о браке и со свидетельством о браке вы становитесь замужней тётенькой!

Завершився другий день показу колекцій на подіумі - чудовий місточок до плідної співпраці виробників, дистриб’юторів, продавців. І якщо Children’s Fashion Fair (CFF) познайомила вас, об’єднала ваші прагнення і стремління, допомогла стати партнерами, значить наші зусилля не даремні, а ідеї – дієві.

До зустрічі на весняному подіумі!


Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23