banner-feb22-ua.jpg
19.05.2020 13:26:00

Онлайн-конференція «UFI Connects - Reopening exhibitions»: що чекає на виставки

Онлайн-конференція «UFI Connects - Reopening exhibitions»: що чекає на виставки

АККО Інтернешнл, організатор виставок BABY EXPO та Children’s Fashion Fair, є членом всесвітньої організації виставок UFI. 

14 травня пройшла онлайн-конференція для членів даної організації під назвою  «UFI Connects - Reopening exhibitions».

На конференції обговорювалося питання поновлення виставкових заходів у всьому світі. Адже всі виставкові центри зачинені, всі виставки перенесені на інші терміни та всі чекають зняття обмежувальних карантинних заходів у своїх країнах для запуску економік, а саме виставки є дуже дієвим інструментом економіки. Виставка - це не просто зібрання великої кількості людей в одному місці, це перш за все бізнес подія, на яку збираються виключно фахівці галузі і ведуть бізнес перемовини, що розвивають економіку країн. Виставки - це великий набір задіяних супутніх послуг, що включають розміщення у готелях, логістичні послуги з доставки зразків продукції, виставкових стендів, ролапів і т.п, транспортні послуги щоби дістатися до виставки (машина, потяг, автобус, літак) та багато іншого.

Спікерами заходу були:

• Марко Шпингер - директор відділу глобальних ринків та информаційних  технологій, AUMA (Німеччина)

 • Рейчел Паркер, директор AEV - Асоціація площадок для проведення заходів (Великобританія)

 • Жоау де Надь, віце-президент UBRAFE (Бразилія)

 • Нік Дугдейл Мур - Європейський регіональний менеджер UFI

Конференція відбувалась на платформі ZOOM, до якої приєдналися близько 400 слухачів з різних країн: Туреччина, Іспанія, Італія, ПАР, Бразилія, Малайзія, Німеччина, Ліван, Хорватія, Польща, Сінгапур, США, Україна, Голландія, Індія , Південна Корея та багато інших. Організатори виставок та власники виставкових майданчиків мали змогу також поспілкуватись у онлайн чаті, обмінятися своїми думками, запитати один одного про карантин та послаблення у країнах.

Виставкам як і всім галузям економіки по всьому світові доведеться жити, пристосовуватись та вести бізнес в нових умовах. Така сьогоденна реальність. Всі без вийнятку дійшли згоди, що з нетерпінням чекають відновлення масових заходів, щоб продовжувати робити свою справу та розвивати кожен свою країну, дотримуючи всі  необхідні протиепідеміологічні заходи.

І нас останок маленький позитив – минулого тижня в Південній Кореї відбулася міжнародна виставка. Посилання на подію тут

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23