banner-feb22-ua.jpg
26.05.2020 14:17:00

Нові колекції Huppa: ВЕСНА - ОСІНЬ 2020 та ЗИМА 20-21

Нові колекції Huppa: ВЕСНА - ОСІНЬ 2020 та ЗИМА 20-21

Уявити життя в сучасному світі без одягу уже просто неможливо. Він нас захищає, зігріває, прикрашає, розвиває, надає нам впевненості, може навіть вивести з депресії, вразити, привернути увагу, та створити чудовий настрій і неповторний стиль. Саме тому наша компанія займається розробкою та виробництвом одягу. Щороку бренд Huppa (Хуппа) створює 2 нові колекції «ЗИМА» та «ВЕСНА-ОСІНЬ». Наша продукція – це результат роботи кращих спеціалістів в поєднанні з використанням інноваційних матеріалів. Бренд Huppa (Хуппа) при розробці та виробництві на протязі багаторічної роботи, постійно дотримується певних вимог до основних критеріїв готового продукту: Скандинавський дизайн, висока якість, надійність, безпека, практичність, новаторські розробки, мода, сміливість, ігровий підхід. В нашому асортименті: куртки, парки, пальто, комбінезони, комплекти, напівкомбінезони, штани, конверти, шапки, манішки, рукавиці, рукавички та пінетки, дощовики. Найважливіші основи колекцій Huppa (Хуппа) - це зручність і безпека. Безпека починається з якісної тканини, що забезпечує проникнення повітря та водонепроникність. Продумані деталі і розраховані за міжнародними системами вимірювання розміри забезпечують зручність виробів Huppa (Хуппа). Світловідбиваючі деталі забезпечують видимість, як в похмурому лісі, так і вздовж проїжджої частини. Повітропроникність і водостійкість матеріалів, а також проклеєні шви забезпечують радість і комфорт руху в будь-яку погоду. Весь верхній одяг HUPPA (ХУППА) виготовлений на основі мембранних тканин та має додаткове покриття, яке відштовхує бруд, воду та робить тканину більш міцною і зносостійкою. Одяг HUPPA (ХУППА) легкий та теплий водночас за рахунок утеплювачів нового покоління.

Нова колекція бренду Huppa (ХУППА) «ВЕСНА - ОСІНЬ 2020» - «ЗВІЛЬНИ СВОГО ВНУТРІШНЬОГО ХУДОЖНИКА» уже в Україні. Huppa (ХУППА) з допомогою нових прогресивних принтів, створенних кращими дизайнерами, відображає дитячу творчість, в колекції використані розмашисті мазки пензлика і оброблені фотографії. Цим одягом хочемо надихнути дітей на звільнення свого внутрішнього художника і на свободу фантазії. На одязі Huppa (ХУППА) для хлопчиків візерунок з ретро автомобілями, вибір теми обгрунтований любов'ю хлопчиків до техніки. Модний принт з старовинних машин, фотографія поєднується з мазками пензлика. На одязі для дівчаток чарівні квіти. Світ малят наповнений милими звірятами, які завдяки сучасному мові творчості перетворилися в неприборканий гарний візерунок. Цікаві і барвисті візерунки спонукають дітей висловлювати свій художній талант і утворюють на одязі Huppa (ХУППА) живий і казковий світ. У новій колекції Huppa (ХУППА) представлено одяг не лише для дітей, а й дорослих, розміри з дитячого 56 до дорослого XL.

Для цінителів якісного, висотехнологічного одягу гарна новина: бренд Huppa (ХУППА) запустив у виробництво нову колекцію «ЗИМА 20-21» - БЕЗ КОРДОНІВ. Ще більше моделей, кольорів та дизайнерських рішень чекатиме на вас в новому сезоні. В колекції «ЗИМА 20-21» представлений одяг для дітей і дорослих, розміри від 56 до XXXL. Ми підтримуємо сімейні традиції та намагаємося максимально зблизити дітей та дорослих. Діти - великі фантазери. Знаючи це, ми надаємо їм прекрасну можливість розвивати свою уяву завдяки справжній колекції нового зимового сезону. Саме це надихнуло наших фахівців при створенні колекції «БЕЗ КОРДОНІВ».  Джерелом натхнення для розробки колекції Зима 20-21 від HUPPA (ХУППА) стала магія природи, її чудова фауна, ліси і зимові квіти. Тут кожний принт по-своєму яскравий, виразний і неповторний, та в той же час представляє цілісну картину єдиного цілого. Асортимент колекції HUPPA (ХУППА) - бути безпечною і зручною для дітей під час ігор на свіжому повітрі. Якісна тканина і прогресивні технології, використані в нашій продукції, забезпечують високу міцність та комфорт.  Показники воздухоніпроніцаемості і водонепроникності тканин HUPPA (ХУППА) високі: 5000 г / м. квадратних / 24 год., 5000 мм., та 10000 г / м. квадратних / 24 год., 1000 мм. Подаруйте своїй дитині можливість зробити крок у майбутнє в одязі бренду HUPPA (ХУППА) та відчути всю силу уяви «БЕЗ КОРДОНІВ».

Широкий асортимент верхнього мембранного одягу Huppa (Хуппа) для всієї сім’ї: куртки, парки, пальто, комбінезони, комплекти, напівкомбінезони, штани, конверти, шапки, манішки, рукавиці, рукавичкі та пінетки, дощовики представлений в Україні. Приємні сюрпризи, акції та знижки чекають покупців.

Ми запрошуємо до співробітництва мережі, оптові, роздрібні та інтернет магазини.

Представництво HUPPA (ХУППА) в Україні:

м. Київ

тел.: +38050040996

alona.kovalchuk@huppa.eu  

Сайт

Facebook

Instagram

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23