banner-feb22-ua.jpg
06.12.2021 13:43:00

Nike запускає метавсесвіт Nikeland

Nike запускає метавсесвіт Nikeland

Nike об'єднається з онлайн-платформою Roblox, щоб створити власний віртуальний світ Nikeland.

Гігант спортивного одягу заявив, що онлайн-всесвіт, який копіюватиме реальну штаб-квартиру компанії, включатиме будівлі, поля та арени, де користувачі зможуть змагатися в міні-іграх, таких як вишибали та «Підлога — це лава!».

У довгостроковій перспективі Nike сподівається, що її метасвіт зможе приймати внутрішньоігрові версії глобальних спортивних подій, таких як футбольний турнір під час чемпіонату світу з футболу або онлайн-баскетбол під час плей-офф.

За даними CNBC, користувачі з акселерометрами на мобільних пристроях можуть інтегрувати в гру реальні рухи. Наприклад, якщо ви стрибнете на кілька футів у реальному житті, це може бути перетворено на аналогічний рух у віртуальному просторі.

Звичайно, оскільки Nike - це насамперед бренд спортивного одягу, користувачам надається "цифровий демонстраційний зал", де вони можуть приміряти новітній одяг та кросівки. Є ймовірність, що компанія може використовувати аватари для оцінки популярності майбутніх релізів або, зрештою, дозволити популярним користувачам створювати власні твори.

Сем Позер, аналітик Williams Trading, сказав CNBC, що, на його думку, Nikeland буде успішним не лише як спосіб розповсюдження впізнаваності бренду, а й як випробувальний полігон для нього.

"Якщо вони дізнаються, що в Нікеланді носить група дітей, то вони виявлять це у фізичному світі", - заявив Позер.

Джерело: MMR.UA

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23