banner-feb22-ua.jpg
09.12.2019 15:58:00

Названо головний колір 2020 року

Названо головний колір 2020 року

Міжнародна організація Pantone – експерт у світі кольорів та їх поєднань, яка вивчає попит споживачів, кольором наступного року обрала «класичний синій». В інституті цей колір характеризують як «елегантний у своїй простоті», ми впевнені, що українські виробники ділового одягу застосують цю лінію тренду.
Процес вибору кольору грунтується на аналізі подіумних тенденцій, фотографій вуличної моди з усього світу і соцмережах. Цього року вибір проходив також на мультисенсорном підході, тобто аналізувалися асоціації, які викликає цей відтінок.

Представники компанії розповідають, що будь-який колір повинен нести в собі певне послання, зміст і одночасно викликати у людей конкретні емоції.

На думку креативного директора Pantone Leatrice Eiseman, цей відтінок сприяє зниженню тривоги в світі, що стало глобальною проблемою сучасного суспільства.

У рамках нью-йоркського та лондонського тижня моди Інститут кольорів Pantone також визначив найсвіжіші трендові та затребувані кольори сезону весна-літо 2020 року. Це вогняно-червоний, який ілюструє внутрішній неспокій людства. Нова синьо-зелена палітра буде компенсувати цю хвилю збудження та підтримає наше прагнення до стабільного та надійного майбутнього.

Classic Blue Flame Scarlet

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23