banner-feb22-ua.jpg
04.06.2020 13:10:00

МОДА ДЛЯ ДІВЧАТОК ЧИ ХЛОПЧИКІВ?!

МОДА ДЛЯ ДІВЧАТОК ЧИ ХЛОПЧИКІВ?!

Щодня в світі народжується близько 400 тисяч малят. Кого ж більше народжується?! Статистика нам говорить, що народжується більше хлопчиків аніж дівчаток. На 100 дівчаток народжується в середньому 105 хлопчиків (з відхиленням по різним країнам від 104 до 107). В Китаї ці цифри значно вищі, на кожні 100 дівчаток народжується 118 хлопчиків.

Але ці статистичні дані нічого не значать для світу моди, оскільки кількість та різноманіття вбрання для ДІВЧАТОК вражає: починаючи від моди для немовлят та закінчуючи підлітковою модою, що останнім часом стає більш в стилі унісекс.

Одяг для дівчат - це і стильні святкові аутфіти, сукні простого та вишуканого фасону на будь-який смак та колір, неперевершені плаття принцес та різних героїнь казок, сарафани, пишні та традиційного крою спідниці, шорти, модні футболки, фешен майки, стильне вбрання для школи, джинси, лосіни та леггінси для будь-якої пори, світшоти, спортивні костюми та штани, класичні брюки, пальта, куртки, плащі і ще багато іншого. Адже дівчатка обожнюють бути модницями.

На відміну від широкого вибору модних аутфітів для дівчаток, для ХЛОПЧИКІВ вибір значно менший. Напевно, моду для дівчат і для хлопців можна порівняти з жіночою та чоловічою, де жіноча мода є №1 у світі і є набагато популярнішою за чоловічу. Повертаючись до моди для ХЛОПЧИКІВ, найперше, це мода для маленьких джентльменів та юних чоловіків. Йдуть більш стандартні, класичні моделі одягу адаптовані для малюків з чоловічим характером. Стильні поло, футболки та сорочки, джинси різних фасонів і кольорів, класичні та спортивні реглани, жилетки, кардігани, жакети, спортивні костюми та штани, шорти, куртки, і звичайно аксесуари, що додають нашим маленьким модникам неперевершеного смаку та шику.

Бути стильним та модним – це головна мета дизайнерів дитячої та дорослої моди.

Саме тому на виставках BABY EXPO та Childrens Fashion Fair представлено найширший вибір дитячого одягу та взуття від моди для новонароджених до підліткової.

А що у вас в магазині чи оптовому складі представлено більше?

А якщо ви виробник одягу для дівчаток, чому обрали саме її? Або навпаки, ви є виробником одягу для хлопчаків, чому обрали?

Для кого більше купують за вашими підрахунками: для дівчаток чи хлопчиків?

Що купують найчастіше?

Заходьте на нашу сторінку у Facebook та залишайте коментарі!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23