banner-feb22-ua.jpg
30.11.2021 11:42:00

Lee Jeans запускає лінію дитячого одягу

Lee Jeans запускає лінію дитячого одягу

Lee Jeans запустить дитячу лінію в сезоні Осінь-Зима 2022. Її виробництвом за ліцензією займеться Brand Machine Group (BMG). Лінійка продаватиметься в регіоні EMEA (Європа, Близький Схід та Африка).

BMG випустить дебютну колекцію Lee для хлопчиків і дівчаток віком від 0 до 16 років, натхненням для якої є «культові моделі, які завоювали для Lee Jeans репутацію піонера у виробництві деніму», наголошується в прес-релізі.

Крім джинсової колекції бренд представить топи та аксесуари, щоб ритейлери могли зібрати закінчений образ у магазині з моделей Lee.

«Ми справді дуже раді тому, що зможемо випустити наші культові моделі у спеціальній версії для дітей. Нам дуже сподобалося працювати з командою BMG, яка допомогла нам привнести наш новаторський дух і спадщину у регіон EMEA», ─ розповів Саймон Фішер, генеральний директор Lee у регіоні EMEA у компанії Kontoor Brands, яка володіє джинсовим брендом.

«Ми давно хотіли попрацювати з денімом, а співпраця з таким піонером індустрії, як Lee, була просто неймовірною. Новаторський дух бренду та енергія молодості відповідає бажанню групи працювати лише з найкращими представниками індустрії», - додав Том Данкан, бренд-директор BMG.

BMG – важливий гравець індустрії, який володіє брендами Penfield та Duchamp, а також випускає товари інших марок за ліцензією. Так, за ліцензією випускаються лінії Ben Sherman, Elle Junior, Franklin & Marshall, Jack Wills, Juicy Couture, Lyle & Scott, Original Penguin, Russell Athletic та US Polo Assn.

Джерело: FASHIONNETWORK

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23