banner-feb22-ua.jpg
21.12.2018 16:31:00

Курс – на регіони. Рівне

Курс – на регіони. Рівне

Рівне. Існує багато легенд стосовно назви цього мальовничого куточка на заході України. Ніби колись рівно по лінії цього поселення проходила межа з іншим воєводством. І що рівно рік утримували тут наші пращури фортецю. Найпереконливіше – рівнинне походження міста.

Ми ж, команда BABY EXPO, яка працювала в місті у рамках проекту «Курс – на регіони», керуючись власними спостереженнями, маємо осучаснену версію.

У цьому надзвичайно великому місті рівно 100 магазинів із товарами для дітей. Принаймні, нам так здалося. Ні, ну їх реально тьма-тьмуща!

Це, власне, найперше, чим нас вразило, навіть шокувало Рівне.

Почали з центру. І одразу приємні дрібниці – усі магазини, позначені на карті, справді існують. Працюють і процвітають. Не так, як у деяких попередніх містах нашого вояжу: де юре – дитячий магазин, а де факто – секонд хенд. І таких чимало.

Отож, про Рівне і його мешканців-шопоголиків у доброму (ну дуже доброму) розумінні цього слова.

Центр Рівного має унікальну особливість – місто під містом. Звісно, торговельне – ТЦ Центральний. І в ньому безліч дитячих магазинів. Продавці привітні й зацікавлені роботою, просять наші буклети.

Про BABY EXPO знають і пам’ятають. Передусім, наші учасники виставки: дистриб’ютор дитячих товарів Гранд Тойс, виробник дитячого одягу Одягайко.

Ті, хто не знає про BABY EXPO чи знає поверхово, хочуть дізнатися з перших вуст. Щонайбільше. І якомога швидше. Така реакція для нас – як бальзам на душу.

Як і в кожному місті, кількість прикольних назв магазинів – зашкалює. У Рівному їх можна ще й проспівати: «Аліска і Тімошка, Ксюша і Хорошка...». Хорошку б, для повного ряду, замінити Антошкою, але останній – із числа мережевих, а не місцевих. У Рівному компанію йому складають СНІССО, Чудо острів, Будинок іграшок, Бембі, BeSmart, Дитячий світ. Частина з них – у розкішному ТЦ Злата Плаза, також у центрі міста.

Знайомимося з іншими магазинчиками, і уже з вивісок здогадуємося про уподобання господарів. Найпопулярніші – зменшувальні відтінки, вживані у звертаннях до дітей: Маринка, Даринка, Тосік, Ляля, Жужа, Кроха, Сонечко, Комашка, Бешкетник, Масіки, Умка, Ельф, Попелюшка, Дельфін, Одягайко, Всезнайко, Вінніпух, Чебурашка, Забавка. І це насправді прикольно.

Низка назв магазинів чітко вказує на покупця: Мама купить, Мамине дитятко, Добра фея та Природне піклування. Ні додати – ні відняти!

Вирвавшись із гамірливого центру, ми поспішили на околицю, де тиша і благодать. І були приємно здивовані, коли у промзоні побачили великий склад іграшок. Ну, неймовірно великий! Ось як у Рівному дбають про дітей!

А ось ми уже біля Екватора. Ні, це не лінія, рівно по якій, як у наших пращурів, проходить межа з іншим «воєводством». Це – величезний розважальний комплекс, який має таку само велику ігрову зону для дітей. З магазинами, кафешками та розважальними місцями.

І насамкінець, наша зустріч з... Дюймовочкою. Це магазин дитячих речей в ігровій зоні Екватора, який має подіум. Виходиш в обновці з примірочної й проходжаєшся красивим підмостком, розглядаючи себе в дзеркало.

Таке ноу-хау і стало для команди BABY EXPO вишенькою на загальному рівненському тортику. Нехай і маленькою, але такою приємною.

Усім смачного!

Матеріал підготовлено командою BABY EXPO

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23