banner-feb22-ua.jpg
27.11.2018 11:21:00

Курс на регіони. Чернігів

Курс на регіони. Чернігів

Неймовірно приємно поєднувати напружену роботу в регіонах з яскравими враженнями, викликаними «подорожами у часі». Звісно, історичними.

Щоб поповнити нашу базу новими партнерами, й водночас доторкнутися до історії, команда BABY EXPO тримає курс на північ України. До окутаного легендами древнього Чернігова, де кожен камінь сьогодення тісно переплетений з минулим.

Заходимо, наприклад, до сучасного дитячого бутику, що оформлений за сучасними тенденціями торгівельного дизайну і мерчендайзингу – на полицях впізнаємо асортимент з виставок BABY EXPO та Children’s Fashion Fair. Виходимо і уповільнюємо ходу, бо ніби потрапляємо на два століття назад: бруківка, гармати на Валу, старовинні церкви та собори періоду князівства, коли Чернігів був стольним градом.

І знову сучасні магазини дитячих товарів: ЛОЛО, Нафаня, Чудо остров, SHKET. І рай для дітей – окремий Будинок іграшок. Місто з близько 230 тисячами мешканців живе, розвивається й водночас зберігає історію.

Традиційно шукаємо роздрібні магазини товарів для дітей для знайомства та відвідуємо друзів: виробників і дистриб’юторів товарів дитячого сегменту.

Щиро радіємо зустрічам з нашими постійними учасниками виставки й маємо позитивний зворотній зв'язок від нових знайомих, які знають про BABY EXPO та мають наміри відвідати її навесні 2019 року, а дехто планує стати її учасником.

Вишенькою на нашому емоційному робочому тортику була зустріч з давніми друзями – учасниками BABY EXPO зі стажем – виробниками м’якої іграшки компанією «ВИК-НАТ» (інтерв’ю дивіться окремо). І тішимось успіхами компанії та її зростанням!

Дарма, що Чернігів зустрів нас легким туманом. Це лише додало нашій активній роботі натхнення і посилило наші враження від міста!

Ми пройшли 16 км, зробили 22 820 кроків і поповнили базу.

Загалом на рахунку нашого десанту по регіонах – 766 км та 67120 кроків пішки.

І все ж – це лише початок. Попереду – відрядження на Західну Україну. Упевнені, вони будуть у загальному заліку роботи з підготовки виставки дитячих товарів BABY EXPO 2019 не менш плідними і продуктивними.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23