banner-feb22-ua.jpg
10.12.2018 16:14:00

Курс – на регіони. Полтава

Курс – на регіони. Полтава

Мороз і сонце – день чудовий. За такої прекрасної погоди, налаштована на позитив, команда ВABY EXPO прибула до Полтави.

- Оце так сюрприз! Зазвичай ми поспішаємо до Києва на ВABY EXPO, а тепер (от вже потішили!) ви до нас – особисто!

Так емоційно-захоплено ще з порога зустріла нас власниця магазину колясок Baby boomу.

Сказано ж: як день почнеш, так і проведеш. З її легкої руки наш вояж Полтавою був надзвичайно цікавим і продуктивним.

Протягом дня ми побували в багатьох магазинах, власники й продавці яких, у переважній більшості, зустрічали нас щиро й привітно. З перших хвилин знайомства були доброзичливими, цікавилися деталями проекту ВABY EXPO, а надто – самим проведенням виставки.

Хіба це може не радувати? Нас знають і пам’ятають. І от ще що вразило: конкуренція в цьому місті не має ворожого характеру. Так, у магазині колясок нам порадили ще декілька крамниць із таким само асортиментом і підказали найкоротший шлях до них. Дрібниця, а приємно.

Красиві душею люди, ці полтавчани! Недаремно ж здавна Полтаву вважали духовним центром України.

А ми тим часом уже крокуємо центром міста. Вразила кількість і масштаби магазинів дитячого одягу. А ще більше – неймовірна кількість відвідувачів у них. Представлені українські торгові марки мають середній і вище середнього ціновий сегмент. Однак продукція користується попитом. Висновок один: наших виробників цінують за якість товарів.

Водночас у місті багато мереж магазинів дитячих товарів, таких як Чудо-острів, Антошка, Умка тощо.

У магазинах, магазинчиках та на торгових точках, куди завітала команда ВABY EXPO, у переважній більшості представлені іграшки, дитячий одяг та коляски.

Загальні враження від міста – більше ніж позитивні. Люди привітні, продавці ввічливі. Лише невелика частка з тих, до кого ми заходили, не знали про наш проект ВABY EXPO. Але залюбки слухали інформацію, брали буклети і навіть вносили контакти у свої телефони.

Наші постійні відвідувачі чи навіть ті, хто був на виставці хоча б раз, залюбки ділилися своїми враженнями, спогадами про ВABY EXPO. Ті, хто кілька років уже не відвідували, запевняли про нашу весняну зустріч на ВABY EXPO 2019.

Що саме їм сподобалося на попередніх виставках? Не сподобалося, а вразило! 6 тис. кв. м. лише одягу та взуття! Ну хто, скажіть, після солодких спогадів про таке роздолля товару не поспішить знову до Києва?!

Команда ВABY EXPO залюбки зустріне полтавчан так само гостинно, як почувалося нам у цьому прекрасному місті.

Місто живе! Будується, народжує дітей і активно купує візочки і підгузки. Так тримати, Полтаво! Упевнені: усе у нас із вами вийде!

Матеріал підготовлено командою ВABY EXPO

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23