banner-feb22-ua.jpg
26.11.2018 17:15:00

Курс на регіони. Бровари

Курс на регіони. Бровари

Місто обласного підпорядкування, яке, вважай, є північними воротами столиці. Це – Бровари.

Тут знаходяться офіси і виробничі потужності багатьох учасників виставки BABY EXPO та Children’s Fashion Fair.

Тому, звісно, під час підготовки до виставок 2019, у рамках проекту «Курс– на регіони. Об’єднуємо всіх якістю», , ми вирушили у Бровари.

За однією з версій, назва «Бровари» походить від визначення «браві вори», тобто сміливі розбійники. Накравши дівчат, поставили вони у цій місцині декілька теремів, створили сім’ї і жили –не тужили, займаючись пивоварінням – броварством (звідси й друга версія назви міста).

Нині у Броварах справжній будівельний бум цегляних «теремів». Оновлене місто стрімко росте і розвивається, розширює виробництво.

Бровари – друге місто у Київській області за чисельністю населення –105 тисяч. Тому найперше, що впало в око команді BABY EXPO, тут багато вагітних жінок і молодих мам з дітьми. Вони – потенційні кінцеві споживачі товару, який буде представлено на весняній виставці BABY EXPO 2019.

Дбаючи про дітей, тут відкривають розважальні комплекси , зони відпочинку, дитячі магазини.

Ми пройшли 16 км, відвідали великі спеціалізовані магазини: Toy Tosha, Антошка. Познайомились з багатьма представниками роздрібної торгівлі товарів дитячого сегменту, розповіли про виставку, обговорили чи не найважливіше, у чому зацікавлені обидві сторони –питання якості дитячого товару, запросили їх на березневу виставку BABY EXPO 2019.

Під час нашого пішого десанту містом, відбулась несподівана і така приємна зустріч з давніми учасниками виставки BABY EXPO – директорами компаній Остров Сокровищ та Tutis. Знову – обговорення робочих, організаційних моментів, домовленість про подальшу співпрацю.

Економічне зростання міста призвело не тільки до міграції у Бровари мешканців інших регіонів країни, а й зацікавило іноземних громадян. Вони інвестують у будівництво, створюють нові підприємства, виступають партнерами наших виробників.

Ми залюбки відвідали підприємства багатьох наших постійних учасників виставок BABY EXPO та Children’s Fashion Fair:

виробника дитячих головних уборів Babasik ТМ,
виробника дитячих головних уборів David's Star ТМ,
одного з найбільших виробників дитячого взуття Bistfor ТМ,
виробництво дитячого взуття Belalі ТМ,
виробника дитячого текстилю і одягу GreTa Lux ТМ.

У нашій позитивній, дружній команді відчуваються перші симптоми перевтоми. Але її пересилюють задоволення від напрацювань на перспективу. І, звісно, приємні емоції від спілкування з партнерами.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23