banner-feb22-ua.jpg
12.06.2019

Круглий стіл на тему «Актуальні питання розвитку виробництва та формування ринку товарів для дітей».

Круглий стіл на тему «Актуальні питання розвитку виробництва та формування ринку товарів для дітей».
Як організатор найбільшої в Україні бізнесової виставки товарів для дітей, компанія АККО Інтернешнл, опікується питаннями розвитку цього сектору. Щороку ми ініціюємо заходи, які мають привернути увагу галузевих і владних структур до ситуації з дитячими товарами. Так була започаткована спільно з Асоціацією «Укрконсервмолоко» щорічна конференція по дитячому харчуванню, у 2018 році відбувся Круглий стіл із виробниками товарів для дітей.

 Цього року АККО Інтернешнл спільно із Українським союзом промисловців та підприємців УСПП запланували Круглий стіл на тему «Актуальні питання розвитку виробництва та формування ринку товарів для дітей».

В ході Круглого столу будуть розглядатись такі нагальні питання як пошук рішень для розв’язання проблеми імпортозаміщення, підтримки національних брендів, просування інноваційної продукції та вітчизняних виробників на зовнішні ринки. Головною метою заходу є напрацювання рекомендацій та пропозицій для органів виконавчої та законодавчої влади стосовно пріоритетів державної політики на підтримки розвитку індустрії дитячих товарів в Україні.

До участі у засіданні Круглого столу запрошуємо провідних виробників товарів для дітей, представників галузевих формувань, органів центральної та виконавчої влади, громадські організації захисту споживачів, експертів та ЗМІ.

Круглий стіл відбудеться 18 червня об 11.00 в залі засідань УСПП (3-й поверх) за адресою: Київ, вул. Хрещатик, 34.


Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23