banner-feb22-ua.jpg
08.08.2022 12:19:00

КОМПАНІЯ FRANCHISE GROUP ЗАПУСТИЛА СПЕЦПРОЄКТ ЗІ ЗБОРУ КОШТІВ ДЛЯ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ “ДІТИ ГЕРОЇВ”

КОМПАНІЯ FRANCHISE GROUP ЗАПУСТИЛА СПЕЦПРОЄКТ ЗІ ЗБОРУ КОШТІВ ДЛЯ БЛАГОДІЙНОГО ФОНДУ “ДІТИ ГЕРОЇВ”

Проєкт має назву “Масштабуй добро” – кожен може допомогти втілити мрії тим, в кого війна забрала таку можливість. Таким чином команда Franchise Group вирішила відзначити день народження компанії – замість гучних вечірок для себе влаштувати свято іншим.

“Ми всі прагнемо миру, та поки ми за нього боремося, не варто забувати про маленьких українців, чиє дитинство краде війна. РФ не має права забирати у дітей право на мрії”, – розповіли в компанії.

Мета проєкту – зібрати 1 млн грн до кінця серпня. Всі кошти одразу перераховуються фонду “Діти Героїв” – благодійній організації, що надає довгострокову допомогу дітям, які втратили одного, чи обох батьків унаслідок російської війни в Україні. Кожну дитину фонд підтримує до її повноліття, надаючи фінансову, гуманітарну, психологічну та юридичну допомогу, а також сприяє в організації навчання, дозвілля та хобі.

Зараз під опікою фонду знаходиться 514 дітей різного віку – від 4 місяців до 17 років. Динаміка останніх місяців говорить про те, що до кінця року їх буде більше 5000. І “Масштабуй добро” має на меті допомогти кожній дитині.

В рамках проєкту команда запитала у дітей, про що вони мріють і чого б хотіли на власні дні народження. Листи дітей також можна знайти на сайті. Цікавим є те, що мріють діти не про такі уже і захмарні речі: велосипед, аквапарк, набір-конструктор або просто сходити у ресторан із сім’єю. Але все це, звісно, після мрій про мир. Докладніше із мріями можна ознайомитися на сайті проєкту, а із дітьми на сайті самого фонду. До проекту можна доєднатися, задонативши на сайті.

Також там можна дізнатися всю необхідну інформацію та знайти документи, що підтверджують діяльність фонду та проєкту. Масштабуйте добро і все буде Україна!

Джерело: https://rau.ua

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23