banner-feb22-ua.jpg
07.04.2021 13:48:00

Хто головний у магазині: батьки чи діти? Керівник компанії НОВА ЛАЙТ на конференції BABY EXPO 2021

Хто головний у магазині: батьки чи діти? Керівник компанії НОВА ЛАЙТ на конференції BABY EXPO 2021

З 10 по 12 березня пройшла ювілейна виставка дитячих товарів BABY EXPO 2021. За традицією, BABY EXPO – це не тільки майданчик для демонстрації найширшого спектру дитячих товарів, але й місце, де обговорюються актуальні питання галузі, ринку та ведення бізнесу.

Під час триденної бізнес-програми експерти з різних напрямків ділилися власним досвідом та здобутками.

Керівник інжинірингової компанії «Нова Лайт» Володимир Кличановський був запрошеним експертом, який дав відповідь на питання, що хвилювало всіх батьків та ритейлерів: «Хто головний у магазині: батьки чи діти?».

Ключові моменти доповіді нижче:

«Процес раціонального мислення вторинний. Те, що заведено вважати за обдумане логічне рішення, частіше продиктовано емоцією. Тому саме емоція є первинною при виборі магазину, продукту як у дітей, так і дорослих.

Але емоції в торговому залі при виборі іграшок — різні. У дитини — збудження та активність, у батьків — стрес і роздратованість. Ритейлеру, при виборі світлотехнічної концепції, необхідно вирішити два завдання одночасно: врівноважити активність дитини і дати спокій батькам.

Щоб якомога довше утримати батьків у торговому залі, потрібні зони з приглушеним м'яким світлом. А щоб зацікавити дитину — необхідно сам простір зробити візуально цікавим, наповнити його різними кольорами, застосувати світлове зонування і тоді, процес покупки й взаємодії батьки-дитина-ритейлер стане максимально комфортним».

Якщо ви бажаєте оновити свій торговий простір і зробити його максимально спонукаючим до покупок, радимо звернутися до експертів: https://www.nova-light.com.ua/

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23