banner-feb22-ua.jpg
24.09.2019 20:11:00

Huppa (Хуппа) – верхній мембранний одяг для всієї сім’ї.

Huppa (Хуппа) – верхній мембранний одяг для всієї сім’ї.

Huppa (Хуппа) – міжнародна компанія, багато років займається розробкою та виробництвом широкого асортименту одягу для дітей від 0 до 18 років (комбінезони, конверти, комплекти, куртки, штани, напівкомбінезони, рукавиці, рукавички, пінетки і шапки), має в своєму асортименті мембранний одяг для дорослих.

Основними показниками виробів Huppa (Хуппа) є водонепроникність- 5000- 10000 мм, та здатність пропускати повітря – 5000 – 10000 г/мкв/24г., температурний режим до мінус 32 градусів цельсія. Тканини Huppa (ХУППА) зі зворотного боку покриті шаром поліуретану, який перешкоджає проходженню води скрізь тканину в середину виробу, проте, в той же час дозволяє вологості, що утворилася в середині виробу випаровуватися. Тканини виробів Huppa (ХУППА) є водовідштовхувальними, що пропускають повітря, а також захищають від вітру . Щоб забезпечити максимальну водо тривкість виробів, найважливіші шви проклеєні.  

Тканини Huppa (ХУППА ) мають високі показники зносостійкості. Сплетення волокон в тканинах виконані по спеціальній технології, яка придає тканині міцності та оберігає від стирання, таким чином подовжуючи термін служби виробу.

Кожна колекція бренда Huppa (ХУППА) складається з таких напрямків: класичний одяг, фешен, ТЕК, пухові вироби, аксесуари та комфорт – всесезонний одяг.

Пуховики Huppa (ХУППА) спеціально розроблені для низьких температур – пух створює повітряний прошарок, який утримує тепло. Використовуючи високоякісний гусячий та качиний пух, який розміщений між пухо непроникними шарами.

Мета бренду Huppa (ХУППА) створити безпечний одяг. При дизайні виробів ХУППА враховувалося, що дитина повинна бути помітною при любих погодних умовах: в тумані, темряві, або просто в умовах поганої видимості. ХУППА використовує в своїх виробах багато світло відбиваючих елементів: канти, таблички, аплікації, стрічки та інші невеличкі деталі, щоб дітей можна було краще замітити. Коли світло падає на одяг ХУППИ, він відбивається, зменшуючи при цьому можливість нещасних випадків. На всіх куртках та комбінезонах є спеціальна петелька для кріплення світловідбивача.  

Представництво компанії Huppa (Хуппа) в Україні: м. Київ тел.: +38050040996,

ел. Адр.: alona.kovalchuk@huppa.eu

сайт: www.huppa.eu

Запрошуємо до співпраці мережі, оптові, роздрібні та інтернет магазини України.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23