banner-feb22-ua.jpg
24.03.2019 14:57:00

Huppa - гармонійне поєднання досвіду, новаторства і модних тенденцій

Huppa - гармонійне поєднання досвіду, новаторства і модних тенденцій

Huppa- це гармонійне поєднання досвіду, новаторських розробок, новітніх технологій, інноваційних матеріалів, прогресивного дизайну, модних тенденцій в створенні одягу для всієї сім’ї.

Компанія Huppa, при розробці та виробництві на протязі багаторічної роботи, постійно дотримується певних вимог до основних критеріїв готового продукту .  

Скандинавський дизайн

Дизайн нашої продукції має скандинавське коріння та бере свій початок в Фінляндії. Скандинавський стиль світового рівня, властивий любому елементу нашого одягу, забезпечує його зовнішню привабливість і надійний захист для кожної дитини, яка носить речі нашого виробництва.

Висока якість

Торгова марка дитячого одягу Huppa рахується справжнім знаком якості, що не здає свої позиції та не допускає винятків.

Наша продукція – це результат роботи кращих спеціалістів в поєднанні з використанням інноваційних матеріалів. Одяг нашого виробництва є мрією і необхідністю для кожного з батьків.

Надійність

Повсякденна робота постійно ставить перед нами нові вимоги та цілі в області якості. Ми докладаємо усі зусилля для того, щоб торгова марка Huppa була гідна своєї репутації. Наш досвід і направленість на майбутнє є гарантією надійності бренда Huppa.

Безпека

Продукцію Huppa можна порівняти з неспішними обіймами. Одяг нашого виробництва стане запорукою безпечного дитинства завдяки безлічі невеликих нюансів, прихованих в нашій продукції.

Безпека для нас – зовсім не досягнення, а неодмінна умова, яка дозволяє запропонувати дітям надійний одяг кращої якості.

Практичність

Одяг Huppa відрізняється практичністю та функціональністю. Це дуже важлива властивість, адже одяг повинен бути вироблений спеціально для дітей і батьків.

Бренд Huppa обіцяє, що в житті батьків і дітей, які носять одяг Huppa, буде значно менше турбот.

Новаторські розробки

Розробка продукції Huppa на крок випереджує сучасність. Цікавість спонукає нас шукати нові можливості та рішення в сфері матеріалів і технологій пошиття одягу.

Оскільки технології пошиття одягу безперервно розвиваються, компанія Huppa застосовує всі відповідні зміни для виробництва модного одягу кращої якості.

Модний одяг

Huppa завжди підтримає маленьку людину, яка робить свої перші, а потім і наступні кроки в навколишньому світі. Huppa бачить і відчуває тенденції майбутнього, а також знає все про сучасний світ і моду.

Сміливість

Дитина, що носить одяг Huppa, може бути саме тим, ким хоче. Одяг Huppa підкреслює сміливість, унікальність і неповторний характер кожної дитини.

Оригінальні рішення виражаються в процесі розробки продукції: ми створюємо насичені яскраві візерунки та своєрідні дизайнерські елементи.

Ігровий підхід

Ігровий підхід є невід’ємною частиною дитячого одягу Huppa та відображається в наших візерунках і елементах одягу.

Комунікативна функція мови Huppa передає свого роду ігрове повідомлення та є відображенням життєрадісного характеру дітей, котрі носять одяг Huppa. Ця ідея покликана продемонструвати батькам, що наша компанія надає велике значення повсякденним справам та іграм дитини.

Представництво в Україні: www.huppa.eu  м. Київ тел.: +38050040996, ел.: alona.kovalchuk@huppa.eu

Ще більше інформації про продукцію Huppa можна дізнатися на стенді компанії на виставці BABY EXPO 26-29 березня! До зустрічі!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23